DEKRA Investigations trekt fraudeonderzoeker Anita Wesseling aan

Met ingang van 1 november gaat Anita Wesseling als fraudeonderzoeker aan de slag bij DEKRA Investigations. Zij komt bij Fidron vandaan waar zij particulier onderzoeker was.

Anita: “Na ruim 13 jaar Fidron is het tijd voor de volgende stap. Een stap waar ik enorm naar uitkijk; het begin van mijn carrière bij DEKRA Investigations.

Ik heb een mooie weg afgelegd bij Fidron en zal dit tot aan de laatste dag met veel passie en plezier uitvoeren. Ik wil mijn collega's en relaties dan ook bedanken voor de fijne samenwerking, de mooie momenten en al het vertrouwen.

Mijn liefde voor het vak in combinatie met de automotive zal niet verdwijnen, dus DEKRA is hierin voor mij de juiste nieuwe stap. Ik zal verdergaan met het opsporen van voertuigen en het behandelen van fraude- en diefstalonderzoeken, maar ook mijn horizon gaan verbreden in andere onderzoeken, waaronder bedrijfsrecherche.

Ik kijk er erg naar uit om met minimaal dezelfde passie aan de slag te gaan en te ontdekken wat de toekomst gaat brengen!"


Arjan Verhagen, die belast is met de operationele leiding van DEKRA Investigations: “Ik ben zeer verheugd dat Anita heeft gekozen voor DEKRA Investigations, met name voor wat betreft de opdrachten en aanvragen die wij ontvangen voor het onderdeel Bedrijfsrecherche. Anita zal een essentiële rol krijgen in het automotive gedeelte – en dan vooral bij diefstalonderzoeken van motorvoertuigen – en zij zal met gebruikmaking van haar omvangrijke netwerk van betekenis zijn bij het uitbreiden van onze portfolio. Haar kennis en enthousiasme beloven frisse ideeën en een positieve invloed op onze afdeling. Samen gaan we bouwen aan verder succes!"

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 26-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: