McLarens versterkt het expertise-team met twee junior schade-experts

Met het aanstellen van Gerjo Duinmeijer en Sander Smits als junior schade-experts zet de organisatie de ingeslagen koers voor verjonging van het team door. Werken aan continuïteit én opleiding binnen het vakgebied zijn de belangrijkste drijfveren voor de huidige werving- en selectie.

Gerjo Duijnmeijer werkt per 1 september a.s. vanuit de vestiging Schiphol-Oost. Met een achtergrond in techniek en binnenvaart en ervaring in o.a. controles van belading van brandstoffen in zeeschepen, brengt hij voor het team de nodige kennis mee voor o.a. maritieme schades. Gerjo versterkt het Energie & Techniek team.

De vestiging Eindhoven breidt uit met de komst van Sander Smits. Met een agrarische HBO-achtergrond en als voormalig eigenaar van een geitenhouderij is hij erg geschikt om het Feed/Food en Agrarische team aan te vullen. Samen met Gerwin Vos, manager aansprakelijkheid en specialisatie agrarisch, gaat Sander werken aan een uitbreiding van de genoemde portefeuille.
‘Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met Sander en Gerjo’, aldus Sydney Boogaard, directielid McLarens Nederland, ‘en wensen beide aankomend experts veel succes en een mooie carrière bij ons bedrijf.’
Geplaatst op 01-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: