Mettra zet in op anti-fraude opleidingen, consultancy en onderzoek

Per 1 oktober gaat Marius Rademaker zich toeleggen op het trainings- advies- en onderzoeksbureau Mettra. In samenwerking met onder andere Ekelmans Advocaten uit Den Haag, verzorgt Mettra al enkele jaren vanuit het Nibe-SVV de Leergang Coƶrdinator Fraudebeheersing en daar komen nu meer anti-fraudeopleidingen bij.

Zo is er de Basisopleiding Expertise van het NIVRE en de opleiding Feiten of Fabels? die recent vanuit het Nibe-SVV van start zijn gegaan. Inmiddels zijn meerdere trainingen voor de doelgroep bij Mettra in ontwikkeling.

Mettra werkt daarbij nauw samen met gerenommeerde instanties zoals het opleidingsinstituut Nibe-SVV en het NIVRE om state-of-the-art opleidingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen in de branche. Deze samenwerking zal helpen bij het ontwikkelen van curriculum en opleidingen die afgestemd zijn op de specifieke behoeften en uitdagingen van verzekeraars. 

Het initiatief om zich te specialiseren in de anti-fraude sector is geworteld in een diepgaand begrip van de groeiende behoefte aan gespecialiseerde trainingen en consultancy in de verzekeringsindustrie. 

Het tegengaan van fraude is van cruciaal belang voor verzekeringsmaatschappijen, en Mettra zet zich in om hen te ondersteunen bij het effectief beheersen en bestrijden daarvan.
 
Naast opleidingen zal Mettra ook consultancy en later ook onderzoek aanbieden aan verzekeraars, met de focus op de productgroepen Personenschade en Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Dit breidt de dienstverlening uit naar een breder scala van expertise, waardoor Mettra een veelomvattende partner wordt voor verzekeraars in hun streven naar integriteit en efficiëntie in de bedrijfsvoering.
 
Geplaatst op 22-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: