Niek Spronken partner en algemeen directeur van de Summa Groep

Niek Spronken wordt per 1 oktober partner en de nieuwe algemeen directeur bij Summa Groep. Hij volgt Coen Mom op die nog steeds actief zal zijn binnen de directie.

Niek Spronken (39) heeft de afgelopen vier jaar de functie als commercieel directeur vervuld bij Summa Groep bestaande uit Summa Adviesgroep (intermediair), APS (pensioenadviseur) en Acura (serviceprovider). ‘‘Door de komst van Söderberg & Partners zijn we met een aantal overnames en initiatieven een nieuw tijdperk voor de Summa Groep gestart. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om deze koers voort te mogen zetten met alle collega’s van de Summa Groep.’’ Laat Spronken weten.

 

Ondernemerschap binnen de organisatie
Coen Mom die de afgelopen twee jaar met veel plezier en energie de organisatie heeft begeleid is blij om te zien dat het echte ondernemerschap terug de organisatie in wordt gebracht. ‘‘Ik draag met enorm veel vertrouwen de leiding over aan Niek. Daarnaast is dit een geweldig moment waarin we de kracht van Söderberg & Partners weer bewijzen – ondernemerschap is waar onze organisatie op gebouwd is. Met Niek als partner borgen we dat stuk binnen de Summa Groep en dat is van enorme waarde voor ons.’’

Geplaatst op 26-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: