Nieuwe NIVRE basisopleiding van start gegaan

Op 4 september jl. is de gloednieuwe NIVRE basisopleiding van start gegaan. De opleiding is in samenwerking met NIBE-SVV tot stand gekomen. De enthousiaste deelnemers van de eerste lichting gaan deze opleiding nu in een pilot volgen.

Foto Klaas Brand- voorzitter NIVRE, Rob Polman- directeur NIBE SVV, Astrid Oosthof- operationeel manager NIVRE, Susan Mogony - directeur NIVRE,  Aart Verrips- Programmamanager NIBE SVV en Patricia van der Sande, Strategisch Accountmanager NIBE-SVV

De opleiding is in samenwerking met NIBE-SVV, Patricia van der Sande, Aart Verrips en de NIVRE-experts Mascha Dol, Ellis Verhoeven, Kees den Ouden, Johan Brouwers, alsmede medewerkers van het NIVRE-bureau tot stand gekomen. Allen zijn trots op het eindresultaat en menen een mooie opleiding te hebben samengesteld die aansluit bij de kwaliteit van het NIVRE en het expertise vak. 

De samenwerking tussen NIBE-SVV en NIVRE is bestendigd door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst.

Deze overeenkomst symboliseert niet alleen onze inzet voor kwaliteit en innovatie, maar ook de inzet aan de ontwikkeling van onze aankomende NIVRE-experts.
Geplaatst op 18-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: