OOM Verzekeringen toernooisponsor van het Zuid Oost-Azië Hockey Toernooi

OOM Verzekeringen heeft met groot enthousiasme aangekondigd dat zij de toernooisponsor is van het Zuid Oost-Azië Hockey Toernooi 2023 (ZOAT 2023), dat plaatsvindt van 20 tot en met 22 oktober 2023 in Jakarta.

Dit partnerschap onderstreept de betrokkenheid van OOM Verzekeringen bij de expat gemeenschap en haar streven om de afstand tussen verzekeraar en klant te verkleinen. Zelfs als dit betekent dat zij zich aan de andere kant van de wereld, in Jakarta, bevinden.

Het ZOAT 2023 is een uniek evenement dat Nederlandse expats in Zuidoost-Azië samenbrengt voor een sportief en gezellig hockey toernooi. Als expat stap je een wereld binnen vol nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Men laat zijn vertrouwde omgeving achter en begint aan een nieuw hoofdstuk. Als toernooisponsor wil OOM Verzekeringen bijdragen aan een ontmoetingsplek voor Nederlanders in het buitenland om duurzame connecties op te kunnen bouwen. Waar ter wereld je ook bent.

"In een tijd waarin technologie en globalisering de wereld kleiner maken, vinden wij het extra belangrijk dat we vasthouden aan persoonlijke betrokkenheid, ondanks dat onze klanten verspreid over de wereld zitten." verklaart Edwin Kreikamp, Algemeen Directeur van OOM Verzekeringen. "Terwijl de verzekeringsbranche in Nederland uitdagingen ondervindt met betrekking tot de toenemende afstand tussen klant en verzekeraar, geloven wij sterk in het opbouwen van een vertrouwensrelatie op basis van persoonlijk contact. Voor onze klanten is het belangrijk dat zij zich ook in het buitenland thuis voelen. Wij zijn verheugd dat we met het ZOAT 2023 hier een stukje aan kunnen bijdragen."

Ook Sander Halsema van ZOAT 2023 kijkt uit naar het partnership: “Wij zijn blij met OOM Verzekeringen als hoofdsponsor van dit prachtige en traditionele evenement (sinds 1972). Een sponsor die betrokken is en perfect past bij de grote groep Nederlanders die deelnemen aan het toernooi. Wanneer je woonachtig bent in het buitenland is het van belang goed verzekerd te zijn bij een betrouwbare en goede partij. Met OOM Verzekeringen kan men daarvan op aan en kun je onbezorgd een weekend fanatiek gaan hockeyen.”

Geplaatst op 12-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: