Sedgwick organiseert kennisevent 'herstel, maar dan net even anders'

Sedgwick organiseert op 2 november een evenement in Theaterhotel Figi in Zeist. Het event is bestemd voor iedereen die zich bezighoudt met Personenschade en AOV schadebehandeling in de meest brede zin.

Evement
Aanvang  14:00 uur met inloop en het officiële programma sluit om 17:15. Daarna is er een informele afsluiting met een dinerbuffet. 
 
De entree is gratis voor de mensen die in de door Sedgwick aangewezen doelgroep vallen.
 
Het thema van het event is: “herstel, maar dan net even anders”.
Martin de Haan, General Manager Personenschade binnen Sedgwick voegt hieraan toe dat herstel meestal vanuit het perspectief van medisch herstel wordt belicht. In de praktijk blijkt echter dat herstel vele kanten kent.
 
Met interactieve bijdragen van een viertal sprekers zal tijdens het event worden ingezoomd op drie onderdelen van herstel:
  1. Sociaal Maatschappelijk Herstel;
  2. Herstel in Arbeid;
  3. Financieel Herstel.

Sedgwick heeft de volgende mensen bereid gevonden om een bijdrage aan het event te verlenen:  
De Haan: “Het event is écht anders dan alle andere events die er georganiseerd worden en zal bovendien worden afgesloten met een verrassende “uitsmijter”. Ik kan hier nog niet zo veel over zeggen, maar het wordt zeker een middag die niet snel zal worden vergeten.”
 
Het event wordt georganiseerd vanuit de Afdeling Werk & Welzijn van Sedgwick. Binnen deze Afdeling zijn Zorgschade Experts, Rekenkundige Experts en Arbeidsdeskundige Experts werkzaam, die ondersteunende diensten verlenen in Personenschadedossiers en Arbeidsongeschiktheidsdossiers.
 
 
Geplaatst op 28-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: