Stefan de Reus start bij Equitem

Per 1 september is Stefan de Reus bij Equitem in dienst getreden. Hij maakte de overstap van verzekeraar elipsLife waar hij werkzaam was als Senior Business Expert Benelux.

Daarvoor werkte Stefan onder meer in verschillende directie- en managementfuncties bij verzekeraars en was hij als gevolmachtigd agent voor de dagelijkse bedrijfsvoering van verschillende volmachtkantoren. Ook deed Stefan veel ervaring op in IT- en projectmanagement, onder meer bij pakketselecties en implementatietrajecten. 
 
Stefan studeerde bedrijfsinformatiesystemen aan de Universiteit van Amsterdam met een specialisatie in bestuurlijke informatiesystemen. Naast de brede werkervaring die hij gedurende zijn loopbaan op deed steekt hij ook veel tijd in het op doen en bijhouden van zijn vakkennis. Zo is hij onder meer SAFe 5, Prince 2 en Lean Six Sigma Greenbelt gecertificeerd. Ook is hij is in het bezit van de WFT-diploma’s Basis, Zorg, Schade Particulier, Schade Zakelijk, Inkomen en Vermogen en is hij ingeschreven in het register Gevolmachtigd Agent. 

 
Equitem helpt organisaties om strategische, duurzame verandering tot stand te brengen, waarbij technologie een belangrijke rolt speelt. Binnen de organisatie gaat Stefan zich voornamelijk richten op de dienstverlening binnen de verzekerings- en volmachtbranche. Via Equitem kan Stefan worden inghuurd voor het invullen van interim management/directiefuncties, advies en analyseopdrachten en het begeleiden en aansturen van veranderprojecten. 

 
Stefan de Reus: “Na 20 jaar veel verschillende functies en rollen vervuld te hebben in de verzekeringsbranche is dit een mooie volgende stap in mijn loopbaan. Vanuit mijn rol als Senior Consultant bij Equitem kan ik nu al mijn kennis en ervaring inzetten om verzekeraars en volmachten te helpen om hun strategische doelstellingen te realiseren.”
 
Alex de Ruiter, Managing Partner en medeoprichter van Equitem: “Ik ben erg blij met de komst van Stefan. Naast de brede ervaring en kennis die hij met zich meebrengt, is het ook een hele fijne collega om mee samen te werken. Stefan beschikt over veel ervaring in de verzekeringsbranche en combineert dat met een stevige informatica-achtergrond. Daarmee past hij perfect in ons team.”
 

 

Geplaatst op 25-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: