Theo van Endhoven, geestelijk vader van e-ABS, met pensioen

Theo van Endhoven gaat met pensioen en verlaat per 1 oktober de VNAB. Op eigen verzoek gaat Theo genieten van meer vrije tijd die hij, zoals hij zelf zegt: "gaat besteden aan van alles behalve werken".

Theo heeft na zijn periode bij Marsh de sluiting van de fysieke beurzen meegemaakt en, als de geestelijk vader van e-ABS, in 2005 de eerste stappen in de professionalisering van de coassurantiemarkt gezet. Daarna volgde, op verzoek van leden, de ontwikkeling van het Sanctieplatform en het iDOSplatform. Eerder dit jaar kwam daar ook de start van Co-polis bij, waarmee de rol van gestructureerde data om tot een efficiënte coassurantieketen te komen centraal staat. Door al deze ontwikkelingen kan inmiddels gesproken worden over een VNAB IT-platform.

De VNAB en haar bestuur zijn Theo veel dank verschuldigd voor de groei en de mooie ontwikkeling die de VNAB heeft doorgemaakt. Het gebruik van het VNAB IT-platform is daar een prachtig voorbeeld van met als basis een sterk IT/functioneel beheer team.
 
Theo heeft ervoor gekozen om niet uitgebreid afscheid te nemen van de VNAB en haar leden, een keuze die de VNAB respecteert. Donderdag 28 september was zijn laatste werkdag. 
 
Geplaatst op 29-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: