TT Experts is uitgebreid met partners Matthias de Ruiter en Ynse de Vos

NIVRE Register-Experts Matthias de Ruiter (35) en Ynse de Vos (34) hebben zich begin deze maand als partner aangesloten bij TT Experts, een in transport en techniek gespecialiseerd schade-expertisebureau. Beiden komen bij EMN Expertise vandaan waar zij onder andere ervaring hebben opgedaan met schades op het gebied van onder andere transport/goederen, vervoerders- en logistieke aansprakelijkheid en evenementen.

Zowel Matthias als Ynse studeerden aan het Scheepvaart en Transportcollege in Rotterdam waarna zij werkzaam waren in de transportsector. Ruim zeven jaar geleden switchte Ynse naar het schade-expertisevak, Matthias volgde anderhalf jaar later naar EMN waar zij de afgelopen zes jaar aan verbonden waren. Tot zij in contact kwamen met Gertom de Vries, die sinds de pensionering van Gijs Lindenburg eerder dit jaar eigenaar is van TT Experts. Na enkele gesprekken bleken er zoveel raakvlakken te zijn dat zij besloten met zijn drieën verder te gaan.
 

TT Experts behandelt schades op het gebied van transport en opslag van goederen, techniek, casco’s en (scheeps)motoren, diefstallen, wegtransportmiddelen en landmateriaal in opdracht van binnenlandse en buitenlandse makelaars, verzekeraars, P&I clubs, ladingbelanghebbenden, vervoerders en opslaghouders. Een van de specialismen is het opsporen van fake-carrier fraude en het traceren en terughalen van gestolen goederen, voertuigen of landmaterieel.


 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 19-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: