Xolutions Nederland trekt Coen de Rijke aan

Op 1 september is Coen de Rijke als schade-expert en taxateur in dienst getreden bij expertisebureau Xolutions Nederland B.V.

Het van origine Belgische expertisebureau is sinds de oprichting in 2019 snel en gestaag gegroeid en heeft daardoor een plek verworven in de top drie van grootste expertisebureaus in België. De nieuwste aanwinst wordt gevormd door Coen de Rijke. Coen heeft jarenlange ervaring opgedaan in de wereld van schadeherstel en is een jaar geleden bij DEKRA gestart als schade-expert.


 

Coen: “Na een weliswaar korte periode in de functie als schade-expert laat ik DEKRA Automotive na een enorm leerzame periode achter mij. Ik heb genoten van DEKRA als organisatie, alle werkzaamheden/uitdagingen, en de samenwerking met alle collega’s. Een paar keer in je leven komt er een kans voorbij die je niet kunt laten liggen. Dit is mij dus overkomen. Per 1 september ga ik aan de slag bij Xolutions Nederland B.V.
 
Hierbij wil ik alle collega’s bij DEKRA bedanken voor de prettige samenwerking. XOLUTIONS Nederland BV, hartelijk bedankt voor het vertrouwen en deze fraaie kans! Op een mooie toekomst…!”

Geplaatst op 01-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: