Chubb benoemt Jeroen den Tex tot Country President voor de Benelux

Chubb heeft de benoeming van Jeroen den Tex tot Country President voor de Benelux aangekondigd. Momenteel is hij Chief Operating Officer voor de Benelux. In zijn nieuwe functie zal Den Tex verantwoordelijk zijn voor Chubb's property and casualty, accident and health, en consumer lines activiteiten in de Benelux.

Onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouder gaat de benoeming met onmiddellijke ingang in. Den Tex, die gevestigd blijft in Rotterdam, rapporteert aan Paul Woodgate, Regional Executive Officer voor Chubb in Noord-Europa. Hij volgt Ron Verhulsdonck op, die heeft besloten het bedrijf te verlaten.
 
Paul Woodgate, Regional Executive Officer voor Chubb in Noord-Europai:  "Ik ben verheugd om Jeroen te verwelkomen in deze belangrijke rol. De Benelux is een belangrijke markt voor Chubb waar we kansen zien voor verdere groei. Jeroen brengt meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening met zich mee, evenals een gedegen kennis van Chubb. Hij wordt zowel binnen Chubb als in de bredere sector gerespecteerd om zijn expertise en ik kijk ernaar uit om met Jeroen samen te werken en om de groei in de Benelux voort te zetten."
 
"Ik wil ook Ron bedanken voor zijn toewijding en harde werk om de business op een zinvolle manier te laten groeien gedurende de afgelopen 22 jaar als Country President voor de Benelux."

Den Tex trad in 2019 in dienst bij Chubb in de Benelux als Segment Leader, Major Accounts, gevolgd door een rol als Head of Distribution. Voorafgaand aan Chubb was hij Commercial Director Europe bij RSA, na functies met toenemende senioriteit bij Aon, Nationale-Nederlanden en ING. Den Tex is afgestudeerd in Nederlands Burgerlijk Recht aan de Universiteit Leiden.
Geplaatst op 19-10-2023

< VorigeVolgende >


Share on: