De Toekomst van de Verzekeringssector

Op 28 en 29 november wordt 'The Future of Insurance Europa 2023' georganiseerd in het Novotel Amsterdam. Interessante sprekers vanuit onder andere Marsh, Aon, Zurich NN en AXA zullen u voorzien van de kennis en inzichten en het innovatietempo in de branche.

De wereld staat op zijn kop. De meeste industrieën vertragen hun innovatietempo en streven naar overleving in plaats van groei. Maar de verzekeringsbranche is niet zoals de meeste andere industrieën.
 
In plaats van te vertragen, is dit het moment om samen te komen en te profiteren van het ongekende niveau van verandering om ons heen. Als we loyaliteit willen verdienen, efficiëntie willen verbeteren en willen slagen in het volgende tijdperk, moeten we transformeren - niet in de verre, geïdealiseerde toekomst, maar vandaag. Zult u evolueren en gedijen, of zult u aarzelen en stagneren?
 
Klantgerichtheid aanpakken
Een van de belangrijkste uitdagingen voor de verzekeringssector is het verminderen van klantfrictie. Dit kan worden bereikt door het optimaliseren van het schadeproces en de end-to-end reis van de klant door middel van omnichannel betrokkenheid en automatisering, ondersteund door een gemotiveerde personeelsbestand.
 
Technologiecentrische benadering
Om te gedijen in dit snel veranderende landschap is het cruciaal om de volledige potentie van kunstmatige intelligentie (AI) en opkomende technologieën te benutten. Dit kan worden gerealiseerd door middel van een sterke digitale strategie die interne processen stroomlijnt en verliesratio's aanpakt.
 
Groei als focus
Groei is de sleutel tot succes in de verzekeringssector. Het bereiken van groei vereist nieuwe aanbiedingen en preventieve diensten, gedreven door telematica en nieuwe distributiemodellen. Dit stelt verzekeringsmaatschappijen in staat om te leveren wat hun concurrenten niet kunnen en cruciaal marktaandeel te winnen.
 
Dit alles en meer is te bereiken door deel te nemen aan Reuters Events: The Future of Insurance Europe 2023, dat zal plaatsvinden op 28 en 29 november in Amsterdam. Dit evenement is speciaal ontworpen voor professionals in de verzekeringsbranche en zal worden bijgewoond door de meest innovatieve spelers in de industrie uit meer dan 35 landen in heel Europa en alle bedrijfssectoren.
 
#FOIEurope voorziet u van de kennis en inzichten die u nodig heeft om praktische veranderingen door te voeren. Dit is het moment om te evolueren en te gedijen in de snel veranderende wereld van de verzekeringssector. 

U kunt zich hier Inschrijven 
 
Geplaatst op 27-10-2023

Volgende >


Share on: