Dirkzwager legal & tax kiest ART in Arnhem als nieuw kantoorgebouw

Dirkzwager legal & tax zal naar verwachting in de tweede helft van 2026 haar intrek nemen in het nieuw te bouwen ART, gelegen direct naast het centraal station van Arnhem. De start van de bouw staat begin 2024 gepland.

Het gebouw ART is niet alleen opmerkelijk vanwege de bijzondere uitstraling en centrale locatie, maar ook vanwege het duurzame karakter. Dit project belooft een blikvanger te worden in de stad Arnhem, maar dient ook als voorbeeld van duurzame en innovatieve ontwikkelingen in Nederland.

ART biedt meer dan 10.000 vierkante meter aan kantoren, flexibele werkruimten, vergaderfaciliteiten en een restaurant op de begane grond. Daarnaast zal op de bovenste verdiepingen een beperkt woonprogramma worden gerealiseerd. Dirkzwager, als voornaamste huurder, zal 6.400 vierkante meter in beslag nemen, de overige ruimtes zijn reeds verhuurd of in optie.

Dirkzwager is een landelijk en internationaal opererend kantoor en is al sinds haar oprichting gevestigd in de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. Met advocaten, notarissen en fiscalisten, die flexibel samenwerken binnen één kantoor, heeft Dirkzwager een unieke positie in de markt. Door het samenbrengen van de vestigingen onder één dak kan die propositie nog krachtiger tot uitdrukking worden gebracht.

"Als full service kantoor met advocaten, notarissen en fiscalisten streven we ernaar om een positieve impact te hebben op onze omgeving en de gemeenschap waarin we actief zijn," aldus van Wetering, bestuurder bij Dirkzwager. “Door te verhuizen naar ART, kunnen we onze inspanningen verder versterken en onze cliënten een moderne en duurzame werkomgeving bieden. Bovendien hebben we bewust voor Arnhem gekozen als onze vestigingsplaats vanwege de centrale locatie en onze sterke verbondenheid met dit deel van Nederland."
 
Bron: Dirkzwager; Foto ART website
Geplaatst op 07-10-2023

< VorigeVolgende >


Share on: