Elke Vagenende leidt Allianz Commercial in Benelux & Nordics

Allianz Commercial heeft Elke Vagenende benoemd tot Commercial Managing Director voor de regio 'Benelux en Nordics'. Zij zal in het eerste kwartaal van 2024 vanuit haar huidige functie bij AIG opnieuw bij Allianz in dienst treden om deze nieuw opgezette regio te leiden.

Elke zal het volledige aanbod van schadeverzekeringsoplossingen voor middelgrote bedrijven, grote ondernemingen en gespecialiseerde klanten van Allianz in de markt vertegenwoordigen. De Benelux & Nordics regio zal klanten bedienen in België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Denemarken, Finland en Noorwegen.
 
Allianz kondigde op 10 maart 2023 aan dat het het wereldwijde commerciële verzekeringssegment zal bedienen als één go-to-market business, waarbij de Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) business die grote zakelijke en gespecialiseerde klanten bedient, wordt gecombineerd met de verzekeringsactiviteiten van Allianz' operationele entiteiten die middelgrote landelijke accounts bedienen. Allianz zal dit model nu introduceren bij zijn AGCS en nationale bedrijven in de Benelux & Nordics regio, onder de handelsnaam 'Allianz Commercial' onder leiding van Vagenende om klanten en makelaars beter van dienst te kunnen zijn in het volledige commerciële verzekeringssegment.

In haar nieuwe rol als Commercial Managing Director Benelux & Nordics zal Elke Vagenende rapporteren aan Dirk Vogler, bestuurslid van AGCS SE en Allianz Commercial Chief Regions & Markets Officer en aanJoos Louwerier, CEO Allianz Benelux.
Dirk Vogler, Allianz Commercial Chief Regions and Markets Officer licht toe: "Ik ben verheugd Elke terug te verwelkomen bij Allianz - ze is een top executive in de markt met een bewezen track record van resultaten. Met haar benoeming markeren we ook een belangrijke mijlpaal - de voltooiing van ons regional leadership team in onze 11 regio's."

Joos Louwerier, Regional CEO Allianz Benelux voegt toe: "Het is goed om Elke aan boord te hebben. Met haar leiderschap zullen we in staat zijn om een nog sterker en meer geïntegreerd team op te bouwen om in de toekomst de specialistische klanten van Allianz Commercial, grote ondernemingen en middelgrote bedrijven in de regio's Benelux en Nordics te bedienen."
Geplaatst op 11-10-2023

< VorigeVolgende >


Share on: