Geslaagde Autumn Insurance Party

Afgelopen donderdag vierden Arntz | van Helden en Halyard Risk in de Rotterdamse Boathouse hun gezamenlijke jaarlijkse Autumn Insurance Party. Zo’n 250 gasten trotseerden de weergoden en begaven zich naar Rotterdam Kralingen om een toost uit te brengen op de behaalde resultaten en de prettige samenwerking.

Na de ontvangst nam directeur René van Dijk het woord. Hij bedankte zijn buitenlandse collega’s van Van Ameyde, met wie Arntz | van Helden nauw samenwerkt, voor hun komst. Hij besprak de successen van het afgelopen jaar. Dat het wederom goed gegaan was met beide bedrijven blijkt wel uit de uitbreiding van het personele bestand met twee dames op het secretariaat en drie experts: Marcel Beljaars, Ruud Indemans en Rutger Berghout.

Aan het eind van zijn speech werd het glas geheven en geproost op een gezellige avond en de transportmarkt, waarna de buffetten opengingen. Degenen die geen zin hadden om aan te schuiven konden zich tegoed doen aan het walking dinner.

Met het oog op het vijfjarige lustrum van de Autumn Insurance Party kreeg deze avond een nog feestelijker tintje dan gebruikelijk. In zijn speech had directeur René van Dijk al aangekondigd dat alle serieuze gesprekken vóór negen uur moesten worden afgerond in verband met de komst van een artiest. En dat is maar goed ook want na het diner betrad zanger Andrew Dean het podium. Een geweldige artiest die met een heel gevarieerd repertoire de voetjes van de vloer wist te krijgen. Het was wederom een mooi feest.

Door Cindy van der Helm (fotografie Cindy van der Helm)
Geplaatst op 17-10-2023

< VorigeVolgende >


Share on: