McLarens breidt expertise-teams aansprakelijkheid en personenschade uit

Het expertise-team van McLarens Nederland is deze maand verder uitgebreid met de komst van twee nieuwe Young Professionals. De vestiging in Rotterdam verwelkomde per 1 oktober Suzanne Kunst-Schanssema en Mitchell van den Berg.

Met de komst van beide aankomend schade-experts is ruim een kwart van de medewerkers Young Professional. ‘Een mooie ontwikkeling die bijdraagt aan de verjonging van het team en de kennisoverdracht van onze doorgewinterde experts binnen de organisatie’, aldus Maarten Schaap, Manager Commercieel Young.

Suzanne Kunst-Schanssema versterkt de vakgroep Personenschade. Een opleiding tot verloskundige en veel werkervaring als zodanig zorgt ervoor dat zij over de communicatieve vaardigheden, soft skills en analytische capaciteiten beschikt die als personenschade-expert nodig zijn. Met de komst van Suzanne is het team van Personenschade verder aangevuld.

Mitchell van den Berg is van origine een chemisch fysisch analist en heeft o.a. werkervaring als lab technicus. Zijn achtergrond geeft hem de bagage om als algemeen schade-expert aan de slag te gaan én maakt hem een geschikte sparringspartner voor verzekeraars en makelaars als het gaat om chemische processen. Hij versterkt de vakgroep Aansprakelijkheid.

"Wij heten Suzanne en Mitchell van harte welkom binnen de organisatie" aldus hun respectievelijke managers Nathalie van Beek en Gerwin Vos, "en wensen beiden een mooie toekomst als schade-experts toe."
Geplaatst op 06-10-2023

< VorigeVolgende >


Share on: