NIVRE-bestuur wordt uitgebreid met Jan Jagers

Met ingang van 1 november aanstaande wordt het NIVRE-bestuur uitgebreid met bestuurslid Jan Jagers. Met zijn komst is het bestuur weer compleet: hij neemt de plek in die is vrijgekomen door het aftreden van Bart Hoogstad. Jan is afgevaardigd vanuit de raad van branchevoorzitters.

Personenschade-expert Jan Jagers is mede-eigenaar van letselschade-expertisebureau Lindesk. “Als bureau hechten wij aan kwaliteit en ons team bestaat dan ook uit hoogopgeleide NIVRE-experts met jarenlange ervaring met ingewikkelde, complexe letselschades. Dat team zijn wij aan het aanvullen met jong talent dat wij deels zelf opleiden en dat daarnaast aangemoedigd wordt om de titel NIVRE Register-Expert te behalen.

Ik vind het een hele eer dat ik naar voren geschoven ben om zitting te nemen in het NIVRE-bestuur. Mijn termijn gaat in per 1 november aanstaande. Ik zal mij tezamen met de andere bestuursleden richten op de verdere uitbouw van het NIVRE als professionele beroepsorganisatie voor en eerste gesprekspartner namens de expertisebranche.”

 

Het NIVRE-bestuur bestaat vanaf 1 november aanstaande uit:

Klaas Brand (McLarens) – Voorzitter (afgevaardigde vanuit de werkgevers)

Stefan Meerkerk (Lengkeek) – Penningmeester

Daniëlle Emsbroek (DEKRA) – (afgevaardigde vanuit de werkgevers)

Joost Groot (Letselschade.com) – Portefeuille Communicatie (afgevaardigde NIVRE Start)

Jan Jagers (Lindesk) – (afgevaardigde vanuit de branche)

Michiel Jongeneel (Sedgwick Nederland) – Portefeuille Opleidingen (afgevaardigde vanuit de branche)

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 20-10-2023

< VorigeVolgende >


Share on: