Pieter van Steen treedt toe tot het BELFOR-team in Uden

Pieter van Steen, een ervaren professional in de schade-expertise en reconditioneringssector, heeft zich recentelijk aangesloten bij BELFOR in Uden. Met een indrukwekkende achtergrond in de branche brengt Pieter zijn waardevolle expertise naar BELFOR, de wereldwijde marktleider op het gebied van schadeherstel en reconditionering.

Na een succesvolle periode van 10 jaren in de branche waarvan de laatste jaren als projectmanager en later vestigingsmanager bij Holland Herstel Groep, heeft Pieter de overstap naar BELFOR gemaakt. Wat hem aantrok tot BELFOR was de professionaliteit en het sterke gevoel van saamhorigheid binnen het bedrijf. Het vooruitzicht om samen met het team de vestiging in Uden tot een groter succes te maken, was een van de belangrijkste drijfveren voor zijn beslissing om lid te worden van de BELFOR-familie.

Met zijn uitgebreide ervaring en toewijding aan kwaliteit zal Pieter een waardevolle aanvulling zijn op het team in Udenlicht Vincent Talle algemeen directeur van BELFOR toe. Uden is een vestiging waar veel potentie in zit vanwege de combinatie met BELFOR Technology en krijgt steeds meer voeten aan de grond. Wij zijn blij met de komst van Pieter omdat hij met zijn kennis en ervaring een waardevolle bijdrage zal kunnen leveren binnen de vestiging waardoor ons doel om de positie van BELFOR als wereldwijde marktleider in de sector van schadeherstel en reconditionering te versterken weer een stap dichterbij komt.
Geplaatst op 02-10-2023

< VorigeVolgende >


Share on: