Rabobank en VTM uitgeroepen tot beste dienstverlener van 2023

Het zakelijke platform MT/Sprout geeft jaarlijks een lijst uit van beste dienstverleners. TVM verzekeringen is uitgeroepen tot de beste dienstverlener in de categorie verzekeringen en in de categorie Riskmanagement is de Rabobank beste dienstverlener.

In 2023 deden 1.644 (2022: 2.121) zakelijke beslissers mee aan het onderzoek. De ranglijsten worden opgesteld op basis van de resultaten uit de laatste drie jaar en in totaal leverde dat 25.092 beoordelingen op door 5.414 respondenten.

Om tot de ranglijsten voor de verschillende vakgebieden te komen, is eerst een selectie gemaakt op basis van het aantal respondenten dat contact heeft gehad met een specifieke dienstverlener. Bedrijven met te weinig beoordelingen zijn niet opgenomen in MT1000, omdat we dan onvoldoende data hebben om te bepalen of ze al dan niet in de top 1000 thuishoren.

De beste dienstverleners van 2023  in de categorie Riskmanagement staat de Rabobank op de eerste plaats, gevolgd door de ABN AMRO op de tweede plaats en op de derde plaats staat AON.
De volledige lijst van MT/Sprout in de categorie Riskmanagement is HIER in te zien


De beste dienstverleners van 2023 in de categorie Verzekeringen is opnnieuw VTM gevolgd door Achmea (incl. Centraal Beheer, Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis, InShared, Avéro) op de tweede plaats en op de derde plaats staat Klaverblad Verzekeringen.
De volledige lijst van MT/Sprout in de categorie verzekeringen is HIER in te zien.


 

Bron: MT/Sprout
Geplaatst op 27-10-2023

< VorigeVolgende >


Share on: