Ron Verhulsdonck maakt overstap naar MS Amlin

Per 13 december treedt Ron Verhulsdonck in dienst bij MS Amlin Insurance SE als Country Manager Belgium & Netherlands P&C. In zijn nieuwe rol zal hij toezicht houden op de activiteiten in Nederland en België en nauw samenwerken met de teams om de samenwerking en synergie tussen de landen te bevorderen.


Hoewel MS Amlin Insurance in Nederland en België onafhankelijk opereert, zal de strategische aanpak onder leiding van Ron Verhulsdonck gericht zijn op het verbeteren van de samenwerking en het benutten van de krachten van beide markten. Ron heeft een indrukwekkend traject van bijna 23 jaar bij Chubb achter zich. Ron was Country President Benelux en waar hij bijzonder goed leiderschap toonde en het Benelux-team sinds 2001 naar vele successen leidde. Daarvoor deed hij allround ervaring op in diverse functies bij RSA van risk control consultant, property underwriting manager en major accounts manager. 

Hoewel MS Amlin Insurance in Nederland en België onafhankelijk opereert, zal de strategische aanpak onder leiding van Ron Verhulsdonck gericht zijn op het verbeteren van de samenwerking en het benutten van de krachten van beide markten. De focus zal gericht zijn op het optimaliseren van de sterkten van de organisatie en het cultiveren van duurzame relaties met klanten, makelaars en partners. De strategische doelstellingen omvatten het blijven leveren van op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die niet alleen aan de behoeften van klanten voldoen, maar ook de uitdagingen van de huidige marktomstandigheden met succes aanpakken.

"Ron staat bekend als een inspirerende leider die energie, betrouwbaarheid en een sterke drive met zich mee brengt. Zijn aanstelling als Country Manager P&C voor Nederland en België zal naar verwachting niet alleen onze positie in deze twee markten versterken en de operationele efficiëntie verbeteren, maar ook een platform creëren voor het uitwisselen van innovatieve ideeën en expertise tussen de twee teams, wat voor beide landen voordelen oplevert", licht Ludovic Senecaut, CEO MS Amlin Insurance toe.


Ron drukt zijn diepe waardering uit voor zijn collega's bij Chubb voor hun voortdurende steun en vriendschap tijdens zijn lange dienstverband. Samen hebben ze opmerkelijke prestaties geleverd die herinnerd zullen worden als een periode van succes en samenwerking.

Deze nieuwe aanstelling markeert niet alleen een persoonlijke mijlpaal voor de Country Manager, maar biedt ook de kans om samen met ervaren professionals te streven naar een succesvolle toekomst voor MS Amlin Insurance SE in België en Nederland.
Geplaatst op 20-10-2023

< VorigeVolgende >


Share on: