Sfeervol Bomen dit jaar op 9 december

Zoals elk jaar wordt er door MacLarens een Sfeervol Bomen georganiseerd om relaties een mooie laatste maand van het jaar te wensen en te bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar jaar. Een gezellige samenkomst voor groot en klein.

Net als tijdens voorgaande edities van Sfeervol Bomen kunnen de kleintjes naar hartenlust knutselen, zich laten schminken of misschien wel een prachtige tattoo laten zetten. Er is een optreden met goochelen, dans en zang. Kortom een echt kerstfeestje waarbij zij zich geen moment vervelen!

Voor de volwassenen is er tijd om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Ter afsluiting van deze dag krijgen relaties als aandenken weer een prachtige kerstboom mee.

"Zoals altijd zijn partners en kinderen ook van harte welkom. Het entertainmentteam verheugt zich op de komst van de kinderen, de bomen staan in bestelling en wij zijn er weer klaar voor om u te verwelkomen. We hopen onze relaties dan ook te zien op zaterdag 9 december a.s. in Nieuwegein. 

De persoonlijke uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd naar de relaties van McLarens. 

Geplaatst op 24-10-2023

< VorigeVolgende >


Share on: