VKG breidt Aplaza-functionaliteit uit

Fullservice-provider VKG breidt de Aplaza-functionaliteit uit door naast prolongatie- en mutatieberichten nu ook polisdocumenten via Aplaza aan te bieden. De eerste documenten die via Aplaza kunnen worden opgehaald zijn het polisblad en het internationaal verzekeringsbewijs (IVB).

Het Aplaza-platform zorgt voor een koppeling tussen het softwaresysteem van een bij VKG aangesloten financieel adviseur en het extranet van VKG. Met de Aplaza-functie ‘Documenten’ worden de documenten die VKG op het extranet van de aangesloten adviseurs toevoegt, met één druk op de knop overgezet naar het eigen administratiepakket van de adviseur. Dat levert adviseurs per document al snel enkele minuten tijdwinst op. De polisgegevens zijn daardoor direct up-to-date in het eigen administratiepakket.

De Aplaza-documentenkoppeling is ideaal voor adviseurs die naast het VKG-extranet een eigen administratiepakket zoals Dias of Anva gebruiken. Eric-Jan van den Berg, Directeur Commercie van VKG: “We zijn blij dat wij onze adviseurs deze mooie digitale oplossing kunnen aanbieden. Aplaza helpt hen om efficiënter en sneller te werken. Omdat ze minder tijd kwijt zijn aan administratie houden ze meer tijd over voor advies aan hun klanten. Zo past Aplaza naadloos in onze strategie om met slimme tools onze adviseurs te ondersteunen.”


 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 20-10-2023

< VorigeVolgende >


Share on: