Dé Letselschadeschadehulpdienst breidt uit

Dé Letselschadeschadehulpdienst heeft zich met ingang van begin deze maand versterkt met Miriam Landkroon-Reglero en Simone Smiers-Lussenburg. Wat begon als een bedrijf met één hulpcoördinator is ondertussen uitgegroeid tot een team met zeven vaste medewerkers.

Links Miriam Landkroon-Reglero, rechts Simone Smiers-Lussenburg

Sinds eind 2015 regelt Dé Letselschadehulpdienst praktische ondersteuning voor belanghebbenden na een ongeval. Te denken valt bijvoorbeeld aan het regelen van huishoudelijke ondersteuning, maaltijdservice, mobiliteitshulpmiddelen of een hondenuitlaatservice. Dit vanuit de filosofie dat mensen na een ongeval zoveel mogelijk ontlast moeten worden, zodat zij zich kunnen richten op het herstel. Dé Letselschadehulpdienst vierde onlangs een jubileum waar wij uitgebreid aandacht hebben besteed.
 

Inmiddels is Dé Letselschadehulpdienst niet meer weg te denken binnen de letselschade. Recentelijk zijn Miriam Landkroon-Reglero en Simone Smiers-Lussenburg aan het team toegevoegd. Miriam werkt al enige tijd in de letselschadebranche, onder andere als letselschadebehandelaar. Miriam: “Sinds 2018 werk ik in de letselschadebranche en miste de afgelopen periode het directe contact met belanghebbenden. Per 1 november heb ik de overstap gemaakt naar het leuke team van Dé Letselschadehulpdienst. Daarvoor heb ik een maand mogen proefdraaien, waardoor ik hier nu al een tijdje met plezier werk!”
 

Simone heeft ruim twintig jaar in de horeca gewerkt. Twee jaar geleden heeft zij de switch gemaakt naar de zorg. Zij haalt voldoening uit het ontzorgen van mensen. Dit sluit erg goed aan bij het werk als hulpcoördinator. Simone: “Sinds 1 november ben ik werkzaam bij Dé Letselschadehulpdienst. Ik heb een achtergrond in de horeca, waar ik ruim twintig jaar werkzaam ben geweest. Door verhuizing ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en ik heb deze heb hier gevonden. Ik heb super veel zin om het team te versterken!”

Door de komst van Miriam en Simone hoopt Dé Letselschadehulpdienst nog meer belanghebbenden te kunnen voorzien van praktische ondersteuning tijdens een periode in hun leven waarbij dit echt nodig is.

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 30-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: