Henk Hunnekes Strategic and Consultative Account Direct bij Raetsheren

Henk Hunnekens versterkt per 1 december het team van Raetsheren als Strategic and Consultative Account Director. In deze functie gaat Henk een brede commerciële en coachende rol vervullen binnen Raetsheren.

Henk heeft de afgelopen 14 jaar diverse commerciële functies vervult binnen Aon. Als Director Corporate Relations heeft hij zijn ervaring, kennis en vaardigheden ruimschoots ingezet in relatiemanagement en om business op en uit te bouwen.
 
Deze kwaliteiten in combinatie met zijn lange en brede ervaring in de verzekeringsbranche maakt hem een heel mooie en waardevolle aanwinst voor de Reatsheren organisatie. Henk brengt diepgaande expertise mee, weet vanuit teamverband duurzame klantrelaties op te bouwen en te onderhouden en begrijpt nieuwe business mogelijkheden vanuit de basis op te bouwen.
 
Mario Hooglugt, Chief Commercial Officer, verwoordt het duidelijk: ’Ik ben enorm blij met de komst van Henk; zijn brede ervaring in de verzekeringsbranche, zijn vermogen om scherp naar klanten te luisteren, daarmee hun wensen en behoeften zo goed te begrijpen en dit zeer goed over te kunnen brengen naar de bredere teams in combinatie met zijn ongekend enthousiasme en energie, is fantastisch voor Raetsheren.
 
Thijs Engels, People en Talent Manager, benadrukt dat talent aantrekken en behouden zeer hoog op de agenda staat en dat Raetsheren om die reden ook constant aan haar waardepropositie als werkgever werkt. ’Het is mooi om te zien dat, mede door het aantrekken van de juiste kandidaten, Raetsheren ieder jaar groeit en bloeit. Kijk alleen al naar Henk zijn CV en track record en je begrijpt waarschijnlijk al hoe tevreden ik ben dat ook hij voor Raetsheren heeft gekozen. In de gesprekken met Henk heb ik hem leren kennen als een mensenmens die klant-gedreven is, eigenaarschap toont en staat voor de zaak. Dit zijn 3 belangrijke competenties die ik graag zie en zijn tevens ook onderdeel van de kernwaarden binnen Raetsheren’.
Geplaatst op 05-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: