Jack Hommel in Raad van Commissarissen Combined Computer Services C.C.S.

CCS, leverancier van softwareoplossingen voor verzekeraars, distributiepartners en beursmakelaars, is zeer verheugd de aanstelling van voormalig Achmea-topman Jack Hommel als Commissaris aan te kondigen. Hommel zal met zijn uitgebreide marktkennis en ervaring de directie van CCS bijstaan in de uitvoering van haar strategie.

Jack Hommel heeft een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 30 jaar in leidinggevende functies in de verzekeringsbranche. Als Directeur bij Achmea N.V. droeg hij verantwoordelijkheid voor zakelijke schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen van Centraal Beheer en Avéro Achmea. Daarvoor was hij Directievoorzitter van de divisie Intermediaire distributie en werkte hij als Directievoorzitter bij Interpolis zakelijke en particuliere schadeverzekeringen. Hommel heeft naast zijn werk bij Achmea altijd diverse nevenfuncties bekleed. Bij het Verbond van Verzekeraars, in besturen als die van het Waarborgfonds Motorverkeer (WBF) en het instituut Asbestslachtoffers (IAS) bijvoorbeeld. Zijn buitengewone ervaring maakt hem een waardevolle aanwinst voor CCS.
 
Jack van der Velde, CEO van CCS, kijkt uit naar de samenwerking met Hommel in zijn rol als commissaris. Hij zegt: "Jack zal van grote waarde zijn voor zowel CCS als voor onze klanten. Zijn marktkennis en branche-ervaring zullen ons helpen bij de doorontwikkeling van onze producten en diensten, waarbij we nauwkeurig de markt prioriteiten zullen bepalen. We zijn verheugd dat we Jack, met zijn indrukwekkende staat van dienst, aan ons kunnen verbinden.”

"Ik ben enthousiast dat Jack Hommel zich aansluit bij onze Raad van Commissarissen en expertise vanuit het perspectief van de klant aan de RvC toevoegt. Het toont aan dat we op een veelbelovend pad zijn met geweldige kansen voor CCS en haar klanten. De betrokkenheid van Jack Hommel bevestigt dat wij bij CCS de juiste strategische koers varen," zegt Thomas Volk, Voorzitter van de Raad van Commissarissen.
 
Jack Hommel: "CCS heeft de laatste tijd opvallend grote stappen gemaakt met het Digital Insurance Platform als drijvende kracht. Daarnaast vind ik het fascinerend om te zien hoe de Buy-en-Build-strategie steeds meer vorm krijgt, met overnames zoals recentelijk Paston en enkele anderen in het verschiet. Ik kijk er enorm naar uit om het CCS-directieteam onder leiding van Jack van der Velde met mijn kennis en ervaring verder te brengen."
 
Met de toetreding van Hommel als commissaris zet CCS opnieuw een belangrijke stap in het versterken van haar positie als gespecialiseerd systeemhuis voor verzekeraars, distributiepartners en beursmakelaars.
Geplaatst op 07-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: