Nieuwe regio-indeling ter optimalisatie van bedrijfspotentie Polygon

Polygon streeft naar voortdurende verbetering en groei, in lijn met het organisatiedoel van het handhaven van 'excellente dienstverlening'. Na een leerperiode heeft Polygon besloten de regio-indeling te herzien, met als hoofddoel het vergroten van efficiƫntie, flexibiliteit en een meer gerichte benadering naar opdrachtgevers. Deze herstructurering is primair gericht op het optimaliseren van de serviceverlening aan getroffen individuen en bedrijven.

De nieuwe regio-indeling van Polygon Nederland is als volgt:

  1. Regio Noord

    • Onder leiding van Regiomanager Alex Bor met vestigingen in Groningen, Sneek, Zwolle, Barneveld en Amsterdam.
  2. Regio West

    • Onder leiding van Regiomanager Wil de Kok met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Rotterdam/Den Haag en Bergen op Zoom.
  3. Regio Midden-Zuid

    • Onder leiding van Regiomanager Florus van der Wal met vestigingen in Tiel, Arnhem/Nijmegen, Eindhoven en Maastricht.

Met een diepgaande expertise en een uitgebreid netwerk in de schadeherstelbranche hebben de ervaren collega’s Wil de Kok, Florus van der Wal en Alex Bor een duidelijke visie op het leiden van teams. Zij zijn belast met de verantwoordelijkheid voor het beheer van de drie nieuwe regio's. Als drijvende krachten achter de operationele organisatie streven zij ernaar de strategische bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken, de regionale efficiëntie te bevorderen en de klanttevredenheid te waarborgen.

Het management van Polygon is ervan overtuigd dat deze leidinggevenden Polygon zullen helpen om het bedrijfspotentieel verder te optimaliseren en de organisatiedoelstelling van voortdurende verbetering te ondersteunen.

Geplaatst op 01-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: