PS Calamiteiten verwelkomt Rob Meershoek als nieuwe directeur

PS Calamiteiten heeft aangekondigd dat Rob Meershoek zich vanaf 1 december aansluit bij hun team als directeur, gericht op de visie en groei van het bedrijf. Zijn toetreding belooft een belangrijke versterking te zijn, met zijn ruime ervaring en bewezen expertise in de reconditioneringssector.

Met zijn ruime ervaring in de reconditioneringsbranche en bewezen leiderschap brengt Meershoek een belangrijke hoeveelheid kennis en leiderschap naar PS Calamiteiten. Zijn strategische inzichten en uitgebreide ervaring vormen een solide basis voor de beoogde groei en ontwikkeling van het bedrijf.

"Rob's toetreding vertegenwoordigt een cruciale mijlpaal voor ons bedrijf," verklaart Mark van Meer, eigenaar van PS Calamiteiten. "Zijn bewezen trackrecord en zijn vermogen om visie om te zetten in tastbare resultaten maken hem de perfecte aanvulling op ons team. We zijn ervan overtuigd dat zijn leiderschap PS Calamiteiten zal helpen om nieuwe hoogten te bereiken binnen de sector."

Rob Meershoek zelf heeft zijn enthousiasme uitgesproken over deze nieuwe stap in zijn loopbaan: "Ik ben verheugd om bij PS Calamiteiten aan boord te komen. De kans om bij te dragen aan de visie en groei van een jong bedrijf als dit is zeer inspirerend. Ik kijk ernaar uit om samen met dit team te werken aan het versterken van onze positie in de branche."

De komst van Meershoek is de start van een nieuwe uitdagende periode van vernieuwing en vooruitgang voor PS Calamiteiten, waarbij zijn ervaring en expertise bijdragen aan nieuwe mogelijkheden en groei in de herstelbranche.
Geplaatst op 01-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: