Schade-keten RE-CAMP breidt fors uit

De caravan- en camperbranche is post-Corona ‘booming’. Logisch gevolg is dat hierdoor de vraag naar schadeherstel ook toeneemt. RE-CAMP, een keten met inmiddels 75 herstelbedrijven voor caravan- en camperschadeherstel, groeide de afgelopen jaren enorm. Mede door enkele unieke services verdubbelde het sturingsvolume in 2 jaar. Deze groei ligt overigens significant hoger dan het landelijke schadeaanbod wat met 10 tot 12% steeg qua aantal schadegevallen.

Cor van Eijk en Mattie van Veldhoven bestuurders van RE-CAMP: "We hebben 2023 in het teken gezet van een behoorlijke verdichting van ons herstellersnetwerk. Dit was een zéér intensief project qua selectie en werving met vele bedrijfsbezoeken verdeeld over heel Nederland. Inmiddels zijn we erin geslaagd om onze schadeherstel-capaciteit met maar liefst 80% uit te breiden. Hierdoor kunnen we als keten de enorm toegenomen vraag naar schadeherstel voorlopig het hoofd bieden."

De unieke dienstverlening RE-CALC, zorgt voor steeds meer samenwerkingsinteresse bij verzekeraars met de RE-CAMP keten. Alle ontvangen dossiers worden gecontroleerd, zo nodig gecorrigeerd en gecertificeerd. Dit optimaliseert het proces qua doorloopsnelheid, bespaart kosten en maakt bovendien de ketenperformance volledig transparant. Prestaties worden real time gemonitord en alle opgehaalde data wordt in detail per kwartaal gerapporteerd aan RE-CAMP’s opdrachtgevers.

Daarnaast heeft RE-CAMP een strategisch Premium Partnership met AkzoNobel. "We zijn enorm enthousiast over ons partnership en de prettige samenwerking" aldus Sjoerd Hendriks, Country Salesmanager Benelux. AkzoNobel erkent de complexiteit van het herstellen van campers en caravans en daarom zijn er producten, systemen en trainingen op maat gemaakt voor RE-CAMP’. Hendriks: "Naast de prettige samenwerking met RE-CAMP ben ik ook enorm trots op de ontwikkeling en de groei van het netwerk."
Geplaatst op 15-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: