Sedgwick benoemt Yvette van den Bos tot General Manager Personenschade

Met ingang van 1 februari aanstaande zal Yvette van den Bos de rol van Martin de Haan overnemen als General Manager van de divisie Personenschade. Martin zal zich vanaf februari als Operationeel Manager richten op de verdere uitbouw van de afdeling Werk & Welzijn. Daarnaast zal zijn focus liggen op het beheer van klanten, alsmede op business development en innovatie.

"Nu we de divisie Personenschade verder laten groeien, beschikken we over een uitstekend managementteam om de dienstverlening op te schalen en onze cliënten te ondersteunen", zegt Jeroen Fröhlich, CEO van Sedgwick Nederland. "Martin heeft 15 jaar aan het roer gestaan van de divisie Personenschade. Onder zijn geweldige leiding is deze divisie in 15 jaar tijd verdubbeld qua personele bezetting en omvang van het werk. Hij heeft deel uitgemaakt van mijn managementteam en zal zijn visie blijven geven op onze activiteiten en manieren om nog beter voor onze klanten te zorgen. Ik ben zeer verheugd dat hij in deze nieuwe rol zijn succesvolle staat van dienst voort wil zetten.

Vanaf haar indiensttreding in 2009 vormt Yvette een integraal onderdeel van ons team, wat haar een uniek voordeel geeft in haar nieuwe functie. Yvette heeft altijd al alles met zorg benaderd. Zij heeft op verschillende posities en bij diverse divisies van Sedgwick gewerkt en deze nieuwe rol benadrukt haar enorme persoonlijke groei. Ik ben dan ook zeer enthousiast dat zij dit team zal leiden en uitbreiden."


Over Yvette

Yvette kwam in 2009 aan boord en was werkzaam als juridisch medewerker op de claimsafdeling, junior Personenschade Expert, senior Expert en Manager Co-assurantie Personenschade. Zij stond voorheen onder leiding van Martin en heeft een aantal jaren nauw met hem samengewerkt. Toen Martin ruim een jaar geleden aangaf dat hij op termijn graag een stapje opzij wilde doen en Yvette kenbaar maakte dat zij graag zijn rol wilde overnemen, was iedereen het er volmondig over eens dat Yvette een waardige opvolger is. In haar nieuwe rol zal zij leidinggeven aan de divisie Personenschade die uit meer dan 60 teamleden bestaat waaronder Personenschade Experts, Rekenkundige Experts, Arbeidsdeskundige Experts, Zorgschade Experts en Secretariaatsmedewerkers.

Het team van Yvette zal bestaan uit Heleen Fast (die met ingang van 1 februari benoemd wordt tot MT-lid en opvolger is van Yvette als Operationeel Manager Personenschade van de kantoren Amstelveen en Rotterdam), Patrick Janssen (MT-lid en Operationeel Manager Personenschade van de kantoren Eindhoven en Hoogeveen), Martin de Haan (MT-lid en Operationeel Manager Werk & Welzijn), Sherien Bhoelai (Teamleider Secretariaat Personenschade) en Irene Slootjes (Business Support Officer Personenschade).

Yvette: “Ik kijk er naar uit om samen met het gehele team Personenschade het stevige fundament dat Martin heeft neergezet verder uit te bouwen. Ik heb er zin in en ben echt dankbaar voor de kans die mij geboden wordt om als General Manager leiding te gaan geven aan de divisie Personenschade. Mijn tijd bij Sedgwick heeft mij de basis gegeven om nieuwe uitdagingen aan te gaan, samen te werken met getalenteerde collega's en uit te blinken in de industrie. We maken deel uit van een groot bedrijf maar het voelt nog steeds alsof we bij een familiebedrijf werken, zeer waarschijnlijk omdat de kernwaarden zo omarmd worden. Caring counts. Dat geldt voor ons allemaal."

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 11-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: