Succesvol eerste HLPC Expertise netwerk event

Op vrijdag 1 december vond het allereerste eindejaars event plaats, wat is georganiseerd door HLPC Expertise. De locatie was Café 't Lievertje in Almere, strategisch gelegen op slechts 100 meter van het kantoor.

Het event begon om vier uur met een feestelijke ontvangst, waarbij de genodigden werden verwelkomd met een glas bubbels om de start van het event te vieren. Pank van Heemskerk, directeur en mede-eigenaar van HLPC-expertise, opende de avond met een dankwoord aan alle aanwezigen en benadrukte het voornemen om dit informele samenkomen jaarlijks te organiseren als een hoogtepunt op de agenda.
 
Een van de hoogtepunten van de avond was de presentatie van Rembrandt Joosten, een voormalig slachtoffer van een ongeval binnen een speciale arrestatie eenheid van de politie. Hij deelde zijn inspirerende verhaal over hoe hij deze levensuitdaging heeft overwonnen en zijn leven na het incident weer heeft opgebouwd met zijn SMOOKBBQ-initiatief. Zijn kracht en doorzettingsvermogen maakten een diepe indruk op de aanwezigen.
 
De door Rembrandt Joosten verzorgde SMOOKBBQ was culinaire ervaring van de avond van hoog niveau. Gasten werden verwend met diverse gerechten, waaronder een malse zalm, 'surf & turf' en smakelijke bijgerechten. Het dessert sloot de culinaire reis perfect af.
 
De avond werd gekenmerkt door bruisende conversaties, waarbij de gesprekken tijdens en na het diner levendig bleven. Het was onmiskenbaar een geslaagde netwerkbijeenkomst waarbij waardevolle connecties werden gelegd en bestaande relaties werden verstevigd. 
 
Rembrand Duindam en Pank van Heemskerk, directie HLPC Expertise, willen graag alle aanwezigen hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan het succesvolle verloop van dit eerste eindejaarsevent. Het belooft een jaarlijkse traditie te worden, waarbij professionals samenkomen voor inspiratie, netwerken en een informele avond vol waardevolle interacties.
 
Geplaatst op 08-12-2023

Volgende >


Share on: