TOP Expertise en DPS organiseren succesvolle kennis- en netwerkbijeenkomst

Op donderdag 30 november kwamen professionals uit verschillende vakgebieden samen in Rotterdam voor een boeiende en informatieve bijeenkomst, georganiseerd door TOP Expertise en DPS. Deze bijeenkomst bood een platform voor kennisuitwisseling en netwerken, waarbij een drietal sprekers hun expertise deelden over cruciale onderwerpen binnen de branche.


Na de ontvangst van de gasten en de introductie door Robert Kruik (TOP expertise) en Timothy Buysse (DPS), werd een divers scala aan onderwerpen behandeld door deskundige sprekers, wat resulteerde in een inspirerende middag voor de ongeveer 60 aanwezige gasten. De sessies brachten waardevolle inzichten en stimuleerden discussies onder vakgenoten.
 
De heer Ing. J. van Montfort, specialist op het gebied van corrosie, coating en materiaalkunde, deelde zijn kennis als onafhankelijk onderzoeker bij Bjond Innovation en als schade-expert bij TOP Expertise, wat zijn expertise en ervaring verrijkt en verdiept.
 
Een andere opvallende spreker was de heer Ir. Marco Twigt, die niet alleen dienstdoet als project- en tendermanager en adviseur voor dijkversterkingen, maar ook zijn expertise als schade-expert bij TOP Expertise inbrengt, Vooral gericht op schades binnen grootschalige infrastructurele projecten.
 
Ir. Bart van Kampen, partner bij architectenbureau de Zwarte Hond, boeide het publiek met zijn presentatie over duurzame bouwmaterialen en de implicaties hiervan. Met zijn presentatie werd een  diepgaander inzicht gegeven in het gebruik van duurzame bouwmaterialen, een onderwerp dat perfect aansloot bij de setting van de bijeenkomst in het Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen.
 
Elke spreker kreeg ongeveer 25 minuten spreektijd, wat voldoende ruimte bood voor een diepgaande verkenning van de onderwerpen. Het enthousiasme en de betrokkenheid van de aanwezigen zorgden voor een levendige discussie, vooral rond de presentatie van Bart van Kampen, waar veel vragen werden gesteld en er een actieve interactie plaatsvond.
 
Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen
De locatie zelf bood een unieke ervaring, waarbij de expositieruimte de nieuwste en innovatieve duurzame oplossingen presenteerde. Dit bood niet alleen een inspirerende omgeving voor de bijeenkomst, maar gaf de gasten ook de kans om de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid te aanschouwen en te bespreken.

De lovende reacties van de gasten benadrukten niet alleen de relevantie van de onderwerpen, maar ook de kwaliteit van de sprekers en de locatie. Het was duidelijk dat deze bijeenkomst niet alleen informerend was, maar ook een uitstekende gelegenheid bood om te netwerken en kennis te delen onder vakgenoten.
 
Deze bijeenkomst bevestigde niet alleen het belang van continue educatie en kennisdeling binnen de industrie, maar ook de noodzaak om duurzaamheid te omarmen als een integraal onderdeel van toekomstige ontwikkelingen in de bouwsector.
 
Geplaatst op 01-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: