VACATURE UNIVÉ: BEHANDELAAR PERSONENSCHADE REGULIER

Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, de cultuur, het ontstaan, de betrokkenheid. Dat is samenwerken. Een coöperatie zijn zonder winstoogmerk. Supporter van Sport zijn. Een 9 voor klantvriendelijkheid krijgen en een Great Place to Work zijn. Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. Coöperatie Univé bestaat uit acht verschillende Regionale Univé’s, zodat we op landelijk én lokaal niveau altijd dichtbij onze klanten zijn. Bij Univé ontwikkelen we samen continu nieuwe producten, diensten én onszelf. Alles voor onze klanten. Dat is het mooie van Univé. Kom jij ons versterken?

Wie ben jij
De (financiële) wereld verandert. Jij raakt daar niet van in de war. Je bent flexibel en innovatief.
Verder ben je een uitstekende onderhandelaar, sociaal, communicatief vaardig en inventief. Je stelt het klantbelang centraal stelt en je werkt samen. Daarbij streef je naar optimale kwaliteit van jouw werk. Jezelf blijven ontwikkelen is voor jou vanzelfsprekend. Je bent bereid naast je werk meerdere verschillende vakinhoudelijke opleidingen te volgen. Je wilt daarmee het beste uit jezelf halen om personenschades op een menselijk manier vaardig te behandelen.
 
Verder vinden we het belangrijk dat je een HBO werk- en denkniveau hebt. Ervaring met het behandelen van claims is een pré, maar niet noodzakelijk.
 
Wat ga je doen
Als letselschadebehandelaar handel jij zelfstandig personenschades af. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het:
 • Beoordelen van de dekking en de aansprakelijkheid; 
 • Voeren van de regie in de afhandeling van letselschades; 
 • Hebben van frequent contact met slachtoffers en/of andere partijen; 
 • Nemen van een beslissing over de betaling of afwijzing van een schade. 
 Bij jouw werk en besluiten houd je rekening met het belang van de slachtoffers en het financiële belang en imago van Univé. 
 
Wat wij bieden
Deze functie is ingedeeld in schaal 9, met schaal 8 als voorloopschaal ingeval je geen of weinig ervaring hebt in behandeling van letselzaken. Je salaris is (in schaal 9) minimaal € 49.669,68 bruto per jaar en maximaal €70.121,08 bruto per jaar (op basis van een 38-urige werkweek, inclusief vakantiegeld en 13 maand maar exclusief variabele beloning).
 
De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rijtje:
 • Je krijgt een prima salaris, afhankelijk van je opleiding, ervaring en competenties;
 • 13e maand;
 • Variabele Collectieve Prestatie Beloning van maximaal 9% van het jaarsalaris;
 • Arbeidsvoorwaardenkeuzesyteem: tijd voor geld of geld voor tijd;
 • 26 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek;
 • Goede studiekostenregeling;
 • Prima pensioenvoorziening;
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een thuiswerkvergoeding;
 • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen bij Univé.
Afdeling Personenschade
Onze afdeling Personenschade in Assen bestaat uit 2 behandelteams (team Regulier en team Complex), een team Expertise & Advies, een team bedrijfsjuristen en een bedrijfsbureau. De teams Regulier en Complex bestaan uit ca. 50 collega’s en worden door drie teammanagers aangestuurd. Voor behandelteam Regulier zoeken wij een Behandelaar Personenschade.
 
Overige informatie
Enthousiast? Reageer dan via de sollicitatiebutton met jouw CV en geef in jouw brief helder aan wat jouw motivatie is om bij Personenschade aan de slag te gaan. 
 
Let op: je krijgt altijd automatisch een ontvangstbevestiging via de mail. Krijg je deze bevestiging niet binnen 24 uur, neem dan even contact met ons op. 
 
Gedurende de looptijd van de vacature zullen wij geschikte kandidaten alvast uitnodigen voor een gesprek. 
 
Heb je vragen over de procedure of de functie?  
Stuur een bericht naar recruitment@unive.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 
 
Bijzonderheden 
Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 
 
Omdat we zoeken naar mensen die perfect bij ons passen houden we de werving en selectie graag in eigen hand. Wij maken daarom geen gebruik van de diensten werving & selectiebureaus. 

Bijzonderheden
 Als je in de laatste ronde zit, dan doen we een screening. Voor deze functie behoort een assessment tot de mogelijkheden.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Geplaatst op 14-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: