Gedeelde missie, nieuwe identiteit: NostimosMooyman

Letselschadebureaus Nostimos en Mooyman gaan fuseren. De twee bureaus, die al geruime tijd op managementniveau nauw samenwerken, gaan vanaf 1 februari 2024 opereren onder de naam 'NostimosMooyman, specialisten in letselschade' en positioneren zich daarmee als het grootste letselschadebureau in Nederland.

Dit nieuwe, geïntegreerde bedrijf blijft op het vertrouwde adres in Breda gevestigd met vestigingen in Groningen, Haarlem, Nijmegen, Sittard, Sneek en Zwolle. Nynke Iedema is regiodirecteur Noord-Oost, Franck van Hunnik regiodirecteur Zuid-West en Patrick Huijsmans Commercieel Directeur. 
 
"Wat er verandert voor onze gewaardeerde klanten? Weinig. Onze toewijding aan hoogwaardige dienstverlening blijft onveranderd. We behouden de sterke punten van beide bedrijven en bouwen voort op hun gedeelde waarden. Klanten kunnen blijven vertrouwen op de kwaliteit en expertise waar ze aan gewend zijn", aldus Marije Peters.
 
De samenvoeging van Nostimos en Mooyman bevestigt niet alleen de positie van het nieuwe bedrijf als het grootste letselschadebureau in Nederland, maar ook als een opleidingsplek voor jonge talenten. Elke letselschade-expert in dienst bij NostimosMooyman is een NIVRE Register-Expert of volgt een gerichte opleiding.
 
Marije Peters concludeert: "Met trots kijken we uit naar de toekomst. De aanstaande fusie weerspiegelt niet alleen onze gedeelde geschiedenis, maar ook onze gezamenlijke inzet om de standaard te blijven zetten in de letselschadebranche."
 
Over NostimosMooyman specialisten in letselschade:
NostimosMooyman is het resultaat van de fusie tussen Nostimos en Mooyman, waarvan het juridische deel in de loop van het jaar gebeurt, twee zusterbedrijven binnen de PR Beheer Holding. Als het grootste letselschadebureau in Nederland biedt de nieuwe entiteit gespecialiseerde diensten aan rechtsbijstandverzekeraars, consumenten via internet en assurantietussenpersonen. Met een gedeelde toewijding aan kwaliteit en innovatie fungeert NostimosMooyman ook als een opleidingsplek voor jonge talenten, met al zijn behandelaars zijnde NIVRE Register-Expert of in opleiding daarvoor.
 
Geplaatst op 30-01-2024

< VorigeVolgende >


Share on: