Dit zijn ze, de nieuwe NIVRE-experts

Het gaat goed met het Register van het NIVRE. In de periode van 19 december tot 18 januari heeft het NIVRE weer een flink aantal nieuwe ingeschrevenen mogen verwelkomen. Om precies te zijn, zijn er in deze periode 10 personen ingeschreven.

De tien nieuwe die zich in de afgelopen periode hebben ingeschreven in het Register van het NIVRE zijn verdeeld over vijf branches. In de branche fraude coördinator zijn Peter Bosselaar en Miranda Bus ingeschreven, Peter sinds 19 december als kandidaat RCF (Register Coördinator Fraudebeheersing) en Miranda volgde een dag later als RCF. Bij de branche Motorvoertuigen registreerde Robert Hoogeveen zich op 20 december als kandidaat NIVRE-re en op 17 januari Johan ten Hage als NIVRE-re. Op 9 januari werd Gert-Jan Goud geregistreerd in de branche Brand. Op 17 januari werd Nicky Damen als kandidaat NIVRE-re geregistreerd in de branche ATV.
De meeste nieuwe inschrijvingen zijn werkzaam in de branche Personenschade. Op 4 januari was Annemieke Joosten de eerste, gevolgd door Martijntje Holscher die vanaf 9 januari geregistreerd staat. Daarna verwelkomde het NIVRE Ilona Van Ramhorst-Wernsen op 17 januari en als laatste Ginger Kok op 18 januari.
 
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 01-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: