Eerste NKL audit voor Stv bij Sedgwick TPA

Sinds medio 2023 is Stichting toetsing verzekeraars (Stv) toegevoegd aan de auditpool voor het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL). In januari heeft Stv de eerste NKL-audit uitgevoerd bij Sedgwick TPA. Sedgwick TPA behandelt letselschades voor diverse aanbieders.

Directeur van Stv, Ron van Kesteren: “Wij zijn heel blij dat we nu de eerste audit voor het Nationaal Keurmerk Letselschade hebben kunnen uitvoeren. We dragen met onze ervaring graag een steentje bij aan de verdere verbetering van verzekeraars en andere partijen in de letselschadebranche.”

De audit door Stv is goed bevallen. Dionne van Duuren, General Manager van Sedgwick TPA: “Onze eerste kennismaking met Stv was prima. De auditoren zijn deskundig en de audit verliep professioneel en plezierig. De geïnterviewde collega’s waren te spreken over de open sfeer die de auditoren creëerden en de goede feedback die ze ontvingen.”  

Martijn Crul, lead auditor bij Stv over de positieve ervaring bij Sedgwick TPA. “De medewerkers stelden zich open op tijdens het onderzoek. Dit kwam terug in het delen van informatie maar ook zeker in de auditgesprekken. Hierdoor was er ruimte om ook te reflecteren op diverse verbetermogelijkheden. Sedgwick TPA heeft een duidelijke klantgerichte visie en we zijn heel positief over de manier waarop Sedgwick TPA de letselschades behandelt.”
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 02-02-2024

Volgende >


Share on: