Het Claims Management Team van DUPI is compleet

Met ingang van 11 april 2024 is Rutger van Schaik (54) de nieuwe International Claims Director bij DUPI Underwriting. Met deze benoeming is het schadeteam van DUPI compleet, na de recente aanwerving van Steven de Lijster per 1 januari 2024 en Volkert Houtkoop per 1 februari.

Rutger van Schaik brengt meer dan 35 jaar kennis en ervaring in de verzekeringsbranche met zich mee. Meest recentelijk was hij Head of Claims Europe bij ERGO Versicherung AG. Daarvoor was hij Claims Manager bij RSA Insurance, HDI en ING. Rutger werkte vier jaar als Consultant Corporate Insurance bij de Rabobank en begon zijn carrière als Corporate Legal Counsel bij AEGON. 

Steven de Lijster, die op 1 januari 2024 is begonnen als Manager Claims Marine, heeft meer dan 15 jaar ervaring. De afgelopen 15 jaar werkte hij eerst als Claims Handler en later als Regional Claims Manager Cargo bij MS Amlin. 

Op 1 februari 2024 trad Volkert Houtkoop in dienst als Manager Claims Non-Marine. Hij is verantwoordelijk voor de schadeafdeling van CAR/Engineering, Property en Casualty verzekeringen. Volkert heeft 40 jaar ervaring op het gebied van claims en heeft gewerkt bij gerenommeerde organisaties als MS Amlin, Delta Lloyd, Interlloyd en Tollenaar & Wegener. Voordat hij bij DUPI kwam, was hij sinds 2013 Manager Claims Industrial bij ERGO Versicherung AG.

Rutger van Schaik zal leiding geven aan het International Claims Team van DUPI, dat wordt aangestuurd door: Steven de Lijster (Manager Claims Marine), Volkert Houtkoop (Manager Claims Non-Marine), Philip van den Nieuwenhof (Manager Claims Charterers Liability/P&I) en Caroline Barendregt (Manager Claims Operations) in Nederland, Niels Lehmann Christensen (Claims Manager Nordics) in Denemarken, Jean-Charles Agnes (Head of Legal CAMTT Paris) in Frankrijk en Juergen Magrian (Head of Claims SMABTP Germany) in Duitsland.  

 
Geplaatst op 13-02-2024

< Vorige


Share on: