Inschrijving geopend voor gezamenlijke bijeenkomst van NIS en NIVRE

De inschrijving voor de gezamenlijke bijeenkomst van het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE) op 11 april 2024 is nu geopend. Deze bijeenkomst belooft een unieke gelegenheid te zijn voor professionals uit beide organisaties om samen te komen onder het thema 'Samen leren van elkaar'.

Dit thema omvat niet alleen de inhoud van de intervisiebijeenkomst zelf, maar benadrukt ook de samenwerking tussen NIS en NIVRE, die voor het eerst intensief samenwerken om deze bijeenkomst mogelijk te maken. Na de kick-off zal de intervisie verder worden uitgerold in samenwerking tussen beide instituten.

De gastheer van deze bijzondere bijeenkomst is Nationale Nederlanden in Den Haag, waar de deuren zullen openen om 15.00 uur. Om deze bijzondere samenwerking te vieren zal de bijeenkomst dit keer worden voorzien van een extra feestelijke aankleding.

Het aantal beschikbare kaarten is beperkt, dus het is raadzaam om zo snel mogelijk in te schrijven. De toewijzing van kaarten zal plaatsvinden op volgorde van aanmelding. Inschrijven is mogelijk voor zowel NIS-leden als geregistreerde register-experts van het NIVRE via de website van het NIS op www.nis-letsel.nl.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een gedenkwaardige gebeurtenis van NIS en NIVRE, waar professionals uit de sector elkaar ontmoeten, leren en samen groeien.

Geplaatst op 07-02-2024

< Vorige


Share on: