Niels Vonk neemt bestuurshamer A.B.B.S. over van Michael Blonk

Op 26 februari j.l. is Niels Vonk (38) tijdens de ALV gekozen tot nieuwe voorzitter van de Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit (A.B.B.S.). Hij volgt Michael Blonk op die na twee termijnen het bestuur heeft verlaten.

Michael Blonk, die in het dagelijks leven Managing Partner is van Context: “Mijn twee termijnen van in totaal acht jaar als voorzitter van de A.B.B.S. zitten erop. Tijd voor vers bloed en verse ambitie. Ik heb het voorzitterschap overwegend met veel plezier gedaan en ik kijk terug op een aantal leuke events en lustrum feestjes. Ik wens Niels heel veel plezier en succes.”
 

Niek loopt al vanaf zijn 24e in de verzekeringswereld rond. Hij begon zijn carrière ooit bij Allianz en werkt momenteel als senior accountspecialist bij Meijers waar hij brandverzekeringen inkoopt voor de grote relaties uit de foodsector. Niek: “Ik ben benaderd door enkele leden met de vraag of ik het voorzitterschap niet op mij wil nemen. De A.B.B.S. wil verjonging en zij zagen op dat vlak wel een rol voor mij weggelegd. Heel eerlijk, ik denk dat ik op dat punt wel wat kan betekenen voor de A.B.B.S. gezien mijn leeftijd en het feit dat ik vrij gemakkelijk contact leg met zowel de oudere als de jongere generatie. Ik zie het dan ook als een mooie kans om wat meer verjonging te bewerkstelligen bij de A.B.B.S. Het is echt superleuk om elkaar even te treffen en in een wat ontspannen setting te spreken, al dan niet met een informatief thema. Dit gun ik iedereen en ik hoop dan ook meer jongeren te kunnen enthousiasmeren voor deze brancheorganisatie.”

 

De Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit is dé marktontmoetingsplaats voor verzekeraars, (herverzekerings)makelaars, schade-experts, taxateurs en advocaten, werkzaam binnen de co-assurantie Brand. Een netwerkorganisatie die iedere derde maandag van de maand een bijeenkomst organiseert waar leden op een ongedwongen manier contacten kunnen leggen en kennis kunnen delen. Met de komst van Niels bestaat het huidige bestuur uit Niels Vonk (voorzitter), Frank de Graaf (secretaris) en Jacqueline Bolijn (penningmeester).


 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 27-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: