Nieuwe vestiging in Cannes voor Arntz | van Helden & Halyard Risk

Arntz|van Helden en Halyard Risk openen per 1 maart 2024 een kantoor in Cannes, Zuid-Frankrijk. Met deze nieuwe uitvalsbasis willen de twee zusterbedrijven de toenemende vraag naar schade-expertise en JH143-werfinspecties aan de mediterrane kust optimaal, sneller en meer duurzaam kunnen bedienen.

De dienstverlening vanuit Cannes zal zich uitstrekken van Barcelona tot voorbij Viareggio (Italië). Het bedrijf is hiervoor een samenwerking aangegaan met een bureau dat vlaggenstaatinspecties uitvoert in dezelfde regio.

 

Samenwerking

Collega en medeoprichter van Halyard Risk Arnold Warmerdam zal namens Arntz | van Helden en Halyard Risk leidinggeven aan de nieuwe vestiging in Cannes. Hij heeft jarenlange ervaring en expertise als surveyor en riskconsultant. Arnold gaat samenwerken met Eduard Henny, eveneens een zeer ervaren en gewaardeerde maritiem surveyor in de internationale maritieme wereld. Eduard werkt onder andere als vlaggenstaat surveyor voor de Kaaimaneilanden en heeft specifieke kennis van de mediterrane markt. Gezamenlijk biedt dit nieuwe team een compleet pakket aan maritieme expertdiensten aan verzekeraars, (verzekerings)makelaars en eigenaren. Zo omvat de dienstverlening naast vlaggenstaatinspecties, conditie surveys, taxaties en pre-entry surveys voor (mega)jachten, ook lokale risico-inspecties voor scheepswerven (JH143) bij nieuwbouw en refits. Met betrekking tot de laatstgenoemde diensten is het ook goed om te weten dat Arnold naast zijn werkzaamheden voor de nieuwe vestiging in Cannes zijn mentorrol voor de wereldwijde JH143-werfinspecties blijft vervullen.
 

Dichtbij en efficiënt

Het nieuwe kantoor in Cannes brengt de dienstverlening van Arntz | van Helden & Halyard Risk letterlijk dichter bij de verzekerde schadegebeurtenissen van hun opdrachtgevers. Daarnaast bieden zij ook ondersteuning aan opdrachten van de logistieke en landmateriaal afdelingen van Arntz | van Helden die plaatsvinden in de mediterrane regio. Door ter plaatse aanwezig te zijn, kunnen zij sneller en efficiënter reageren op verzoeken. Daarbij staat het beheren van risico’s en minimaliseren van schades centraal, of het nu gaat om een incident op zee of schade tijdens bouw of refit. Algemeen directeur René van Dijk: “Opdrachtgevers kunnen hierbij vertrouwen op het vakmanschap, transparante communicatie en de heldere rapportagestijl van Arnold Warmerdam en Eduard Henny. Zij zien er naar uit om naast de plezierige samenwerking met bestaande klanten ook waardevolle nieuwe relaties op te bouwen.”

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 13-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: