WIJ advocaten komt naar Rotterdam!

Met trots en veel enthousiasme laat WIJ advocaten weten dat zij precies dertien jaar na de opening van het kantoor in Amsterdam, hun vleugels uitslaan naar Rotterdam. Zij leggen op dit moment de laatste hand aan de voorbereidingen om ook in Rotterdam te starten met WIJ en zijn al veel in de Maasstad te vinden.

Veneta Oskam

Vanaf 1 april a.s. zal WIJ vanuit het nieuwe kantoor in de Millenniumtoren werken. Met twee vestigingen in Nederland zullen zij nog beter in staat zijn hun groeiambities vorm te geven en de verzekeringsmarkt te bedienen op de manier die bij WIJ past: samen met hun cliënten zoeken naar de beste oplossing voor hun zaak, outside-the-box als het moet en snel en efficiënt waar het kan. 

En er is meer!
Veneta Oskam zal vanaf 1 februari a.s. als partner het kantoor komen versterken. Met haar zeer ruime ervaring in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, en in het bijzonder letselschade, is zij een zeer waardevolle aanvulling op het kantoor. Opnieuw een mooie aanwinst voor WIJ!

 WIJ geeft aan dat ze uitkijken naar dit nieuwe hoofdstuk van WIJ advocaten, met een nieuwe vestiging en nieuwe partners! 
 
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 02-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: