Eresdé |Specialisten in Schoonmaak opent nieuwe vestiging in Franeker

Eresdé | Specialisten in Schoonmaak kondigt de opening aan van hun nieuwste vestiging in Franeker. De nieuwe bedrijfspanden, met een totaal vloeroppervlak van 500 m2, zijn volledig ingericht om calamiteiten diensten en specialistische reiniging uit te voeren.

Eresdé, met bestaande vestigingen in Harlingen, Leeuwarden, Groningen en Zwolle, heeft zich gevestigd als marktleider in Noord / Midden Nederland op het gebied van schoonmaken na brand en het verhelpen van waterschades. Met meer dan 1000 schades per jaar die worden aangepakt en uitgevoerd door de operationele vestigingen, is de toevoeging van Franeker een welkome aanvulling.

"De opening van onze nieuwe vestiging aan de Kiehoek 9 en 11 in Franeker markeert een belangrijke mijlpaal voor Eresdé," aldus Henk Vlietsra, directeur-eigenaar bij Eresdé. "Met de toenemende vraag naar onze diensten en het ruimtegebrek op onze bestaande locaties, zijn we verheugd om onze capaciteit uit te breiden en onze klanten in Franeker en omgeving nog beter van dienst te zijn."

De nieuwe vestiging in Franeker stelt Eresdé in staat om snel en efficiënt te reageren op noodsituaties en gespecialiseerde reinigingsbehoeften in de regio. Met een toegewijd team van experts en state-of-the-art apparatuur, blijft Eresdé zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten en het bieden van oplossingen van topkwaliteit aan hun klanten.

 

Geplaatst op 18-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: