VACATURE MCLARENS: DOSSIER ASSISTENT PERSONENSCHADE | 24-40 uur

McLarens onderzoekt in opdracht van veelal verzekeraars en makelaars door hun verzekerden gemelde schades. Waarom ging het mis, wat zijn de gevolgen en wie is er mogelijk aansprakelijk….? Dit is de dagelijkse praktijk waarnaar wij onderzoek doen en waarbij wij onze juridische en technische kennis inzetten. Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai. Deze functie is dat zeker niet!

McLarens is al meer dan 30 jaar toonaangevend als onafhankelijk schade-expertisebureau in binnen- en buitenland. Bij McLarens zijn we ambitieus. Als je op zoek bent naar een carrière waarin je echt iets te zeggen hebt en het verschil kunt maken, dan ben je bij McLarens aan het juiste adres. Want bij ons gaan mensen boven processen. De pijlers waar we onze expertise op richten zijn: bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde en chemie maar ook agrarisch, juridisch en letsel. Onze experts werken vanuit: Utrecht, Schiphol, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle.

Wat ga jij doen?
Als Dossier Assistent Personenschade werk je nauw samen in een klein team binnen een groter geheel waarbij zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken voor jou geen probleem is. Jij bent gezamenlijk met jouw team de steun en toeverlaat van een team experts welke werkzaam zijn over al onze vestigingen. Jij coördineert alle afspraken, bewaakt termijnen en houdt overzicht op de agenda’s van de experts. Daarnaast regel jij de voortgang in de dossiers en kan jij reacties op correspondentie voorbereiden en diverse stukken opstellen. Naast deze interne taken sta je ook regelmatig klanten en belangenbehartigers of betrokkenen te woord. Ook wanneer een deel van deze werkzaamheden bij jou past, staan wij open voor jouw sollicitatie. 
 
Wat bieden wij?
Vrije tijd en werk in de juiste balans. Kansen om je te ontwikkelen en persoonlijk te groeien. Waardering voor initiatieven die je neemt. Met collega’s die oprecht geïnteresseerd zijn in wie je bent en wat je drijfveren zijn. Veel organisaties claimen zo’n cultuur - McLarens heeft het. Wij zetten de mens centraal en bieden je een carrière in plaats van een baan. Hier zijn we dagelijks mee bezig. We bieden opleidingstrajecten, luisteren naar onze mensen, begeleiden, motiveren, dagen uit en ondersteunen.

Wat verwachten wij van jou:
Voor de functie van Dossier Assistent Personenschade zoeken we iemand met MBO+ denk- en werkniveau, beheersing van Microsoft Office (Word, Excel en PowerPoint) en een goede beheersing en kennis van de Nederlandse taal is een must en beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift een pre. Verder beschik je over een dienstverlenende, enthousiaste instelling met een commerciële inslag. Door de wisselende werkzaamheden weet jij de hoofdzaken van de bijzaken te scheiden en prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je flexibel, accuraat en stressbestendig en heb je het lef om met suggesties te komen hoe iets beter kan. 

Toe aan een nieuwe of misschien wel de volgende stap?
Herken jij jezelf in het hierboven geschetste profiel, ben je woonachtig in en/of in de omgeving van één van onze kantoren en wil je voor minimaal 24 uur per week aan de slag in een gezellig team met een prettige werksfeer? Wij bieden een dynamische en zeer afwisselende baan met een betrokken en boeiend team van experts en dossier assistentes. Naast een goede salariëring, met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13de maand en een bonusregeling, bieden wij een premievrij pensioen,alsook naast wettelijke vakantiedagen bovenwettelijke vakantiedagen en een aangename werkomgeving. Als na 1 jaar blijkt dat deze baan bij jou past en je hebt een vast dienstverband voor minimaal 3 dagen, dan is er de mogelijkheid om onder voorwaarden te kiezen voor een auto van de zaak.

Maar binnen McLarens is er meer..... Zo lunchen wij altijd gezamenlijk aan een grote tafel met het aanwezige team, wordt er zo nu en dan een eindemiddagborrel gehouden, hebben we jaarlijkse events rond de zomer- en feestdagen en last but not least organiseren wij jaarlijks een "Office Weekend".
 
Word jij onze nieuwe collega? 
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct en stuur je CV en je motivatiebrief per e-mail naar: sollicitatie@mclarens.com. Wil je meer informatie over de vacature, neem dan telefonisch contact op met onze HR-afdeling, tel.nr. 030-2802012. 
 
Na ontvangst van je sollicitatie word je uiterlijk binnen drie weken geïnformeerd. 

Onze werving en selectie hebben wij graag zelf in de hand, daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

Geplaatst op 28-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: