Context breidt specialismen uit met Casper Huisjes

Ing. Casper Huisjes (45) start op 1 juni als bouwkundig expert en consultant bij Context. Casper is gespecialiseerd in het behandelen van CAR- en aansprakelijkheidsschades. Hij heeft tevens ervaring op het gebied van beroepsaansprakelijkheid en ontwerpverzekeringen.

Links managing partner Michael Blonk, rechts Casper Huisjes

Casper brengt dertien jaar ervaring mee als senior schade-expert in de co-assurantiemarkt. Hij heeft zijn studie Bouwkunde aan de Hanze Hogeschool Groningen afgerond en heeft, voordat hij voor het expertisevak koos, ervaring opgedaan als projectleider bij een architectenbureau in Amsterdam en als projectleider voor diverse grote (ver-)bouwprojecten voor Schiphol Group.

 

“We zijn blij Casper te mogen verwelkomen. Hierdoor zijn we nog beter in staat om complexe aansprakelijkheid en CAR-schades te behandelen. Met zijn ruime ervaring als schade-expert versterkt hij de volgende generatie in ons team”, aldus managing partner Michael Blonk.

 

Het team van technische experts van Context bestaat met zijn komst uit Jan-Willem Revet, Marcel Vervloet, Michael Blonk en Casper Huisjes. Zij zijn allen zeer ervaren specialisten en bieden opdrachtgevers ondersteuning bij de behandeling van materiële schades op alle mogelijke gebieden.

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 14-05-2024

< VorigeVolgende >


Share on: