Expertisebureau Lindesk breidt team uit

Recent is het team van Lindesk, een expertisebureau dat gespecialiseerd is in personenschade, uitgebreid met twee nieuwe collega's. Helma van 't Hof is gestart als NIVRE-expert Personenschade. Jules Smetsers is begonnen als administratief medewerker.

NIVRE Register-Expert Personenschade Helma van ’t Hof heeft jarenlang ervaring opgedaan bij een groot internationaal expertisebureau. Zij vond bij Lindesk een kleiner team, met vergelijkbare uitdagingen en kortere lijnen. Open, kennis van zaken en oog voor alle betrokken partijen zijn de competenties waar Helma bekend om staat. En met haar ervaring op alle gebieden van personenschade-expertise, zijn dat ook kernwaarden die bij Lindesk passen. “Een waardevolle aanvulling op ons team van experts”, aldus Maarten van der Linden.

Ook Jules Smetser is aan boord gekomen. Jules Smetsers vult zijn werkdagen met het ondersteunen van de assistent expert. Zijn werkzaamheden liggen voornamelijk op het administratieve vlak, al pakt hij net zo enthousiast de algemene dagelijkse office taken op.

 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 16-05-2024

< VorigeVolgende >


Share on: