Gezamenlijke bijeenkomst VJPP, LSA en het NIS

De vorige gecombineerde bijeenkomst van VJPP, de LSA en het NIS in het spoorwegmuseum in Utrecht was een groot succes. Reden genoeg om weer de krachten te bundelen en een bijeenkomst te organiseren, dit keer op donderdag 27 juni 2024.

Op donderdag 27 juni 2024 wordt krijgt de gezamenlijke bijeenkomst een sportief tintje op een hele bijzondere locatie ‘the Beach’ in Aalsmeer.

Organisatie: We komen natuurlijk niet alleen voor de gezelligheid en het sportieve element bijeen. We willen iedereen graag inspireren om vanuit een positie van een buitenstaander naar ons fascinerende vak te kijken. In dit kader hebben wij een interessante spreker gevonden.

Spreker  is Rolf Schrama Rolf is een inspirerende spreker die praat over persoonlijk leiderschap, diversiteit en inclusie.

Het verhaal van Paralympisch zeiler Rolf Schrama (1,25m) is geen standaard succesverhaal, maar een authentiek, kwetsbaar en humoristisch verhaal. Een verhaal over veerkracht en omgaan met veranderingen. De kracht van de kleine stapjes en denken in mogelijkheden. In onze branche waar elke dag weer veel van onze veerkracht wordt gevraagd, een verhaal dat je niet mag missen!

BeachvolleybaltoernooiNa de lezing van Rolf Schrama vindt er een heus Beachvolleybaltoernooi plaats! Deelname is niet verplicht, maar er zijn mooie prijzen te winnen. Bij jouw aanmelding kun jij laten weten of je meedoet of dat jij langs de kant jouw collegae aanmoedigt.

Deelnemers worden willekeurig ingedeeld, dus het aanmelden van een volledig team kan niet.

Locatie en programma
Het programma voor deze onvergetelijke dag ziet er als volgt uit:

13:30-14:00 uur Ontvangst
14:00-15:00 uur Lezing van Rolf Schrama
15.00-15:30 uur Pauze / omkleden
15:30-18:00 uur Beachvolleybal toernooi
18:00-21:00 uur Barbecue, prijsuitreiking en afsluitende borrel

Locatie
Dit alles vindt plaats op een zeer sfeervolle locatie, namelijk ‘the Beach’ in Aalsmeer! Voor meer informatie over de locatie ga je naar: https://www.beach.nl/

Op het terrein van The Beach is plek voor maximaal 200 auto’s. Wij adviseren dan ook te carpoolen óf met het OV te komen.

Inschrijven
Inschrijven voor deze bijeenkomst is mogelijk voor leden van het NIS, de VJPP en de LSA en loopt via de eigen verenigingen. Per vereniging kunnen 100 leden zich aanmelden. Wees er snel bij, want vol = vol!

Er wordt ook gewerkt met een reservelijst, dus als je niet kan, meld je dan ook weer af.

No-show fee
Deelname is kosteloos. Als je je hebt opgegeven maar je kan toch niet komen, kan je je tot 1 week van tevoren zonder kosten afmelden. Voor een "no-show" of afzeggen na deze termijn, wordt € 50,00 in rekening gebracht.

De inschrijving sluit op zondag 16 juni 2024, 18:00 uur.


PO Punten
Voor deze lezing wordt 1 PE-punt / PO-punt aangevraagd.

 

Geplaatst op 03-05-2024
Share on: