Innovatieve samenwerking brengt gestolen voertuigen snel terug

De strategische samenwerking tussen Clifford en Investigation & Recovery Service heeft recent een aantal successen geboekt op het gebied van het terugvinden van voertuigen. In een korte tijdsperiode werden drie gestolen Range Rovers opgespoord en teruggevonden, een prestatie die vooral te danken is aan de geavanceerde technologieën van Secret Service Europe.

Doorbraak in Voertuigterugvinding
De gestolen voertuigen zijn, ondanks de aanwezigheid van valse nummerplaten, in korte tijd teruggevonden dankzij de innovatieve inzet van de Peilzender van Secret Service Europe. Dit systeem maakt gebruik van een combinatie van netwerken. 

In Antwerpen werd de gestolen Range Rover teruggevonden met behulp van het Helium-netwerk. In Eindhoven werd een andere gestolen Land Rover teruggevonden met behulp van het WiFi- netwerk. Het derde voertuig werd in de gemeente Sittard gelokaliseerd met behulp van het LoRa- netwerk.
 
Technologie als Sleutel tot Succes
Het gebruik van verschillende opsporingstechnologieën speelt een cruciale rol in deze opsporingen. Dankzij de veelzijdigheid van deze technologieën kunnen gestolen voertuigen snel en efficiënt worden gelokaliseerd, ongeacht hun locatie in Europa. De 24/7 service die door Secret Service Europe wordt geboden, vormt hierbij een essentieel onderdeel.

Innovatie en Samenwerking: Een Winnende Formule
De gecombineerde inspanningen van Clifford en Investigation & Recovery Service bieden voertuigbezitters het vertrouwen dat hun eigendommen, indien gestolen, zo snel mogelijk worden opgespoord en teruggebracht.

Het potentieel van moderne technologieën in combinatie met dedicated diensten onderstreept het belang van dit partnership om gestolen voertuigen effectief en efficiënt terug te vinden, wat een grote stap vooruit betekent in de bestrijding van voertuigcriminaliteit.
Geplaatst op 31-05-2024

< VorigeVolgende >


Share on: