Smart Letselschade bestaat 10 jaar

Smart Letselschade startte in 2014 en viert dit jaar dan ook zijn 10-jarig jubileum. Wat begon als een klein team in Leiden, is uitgegroeid tot een gerenommeerde landelijke speler met meer dan 40 specialisten.

Smart Letselschade werd in 2014 opgericht door Jouke sr, Jouke jr, Rick en Lisa Sjaardema, met een focus op een menselijke aanpak voor letselschadeslachtoffers. Door te blijven investeren in hun team en uit te breiden naar een ruimer kantoor, groeide het bedrijf gestaag.

Ze hebben hun dienstenpakket geleidelijk uitgebreid om cliënten een totaalpakket aan juridische en praktische hulp te bieden. Hierbij ligt de nadruk niet alleen op schadevergoeding, maar vooral op het optimaal ondersteunen van slachtoffers in hun herstelproces. Als waardevolle partner voor assurantietussenpersonen ontzorgt Smart Letselschade en verbetert het de klanttevredenheid, resulterend in een loyale klantenkring.

Met 10 jaar ervaring kijken ze met vertrouwen naar de toekomst, met ambitie om nog meer letselschadeslachtoffers bij te staan met kwaliteit, een persoonlijke benadering en optimale belangenbehartiging. 

Lees het complete artikel in de nieuwe edittie van het SCHADE magazine 
Geplaatst op 07-05-2024

< VorigeVolgende >


Share on: