VACATURE AYVENS: LETSELSCHADE EXPERT

Ayvens is de wereldwijde speler in mobiliteit. Wij herdefiniëren de mobiliteit van morgen met oplossingen waar vandaag om vraagt. Wij zijn er voor iedere leaser, zakelijk of privé, met voertuigen die variëren van (elektrische) auto tot e-bike. Zo maken we mobiliteit duurzamer, makkelijker en beter met elke kilometer. Dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar collega’s met dezelfde ambitie en energie. Mensen die verandering niet uit de weg gaan, maar er vol in meegaan.

Bij Ayvens steken we energie in alles. Ook in jouw groei. Maar ook op persoonlijk niveau staat een LeasePlanner klaar voor z’n klanten. Zeker bij een ongeval. Ben jij op zoek naar een carrière waarin je kunt doorgroeien en positieve impact kunt maken. Op onze Schadeafdeling is een plek voor je vrij. 

Letselschadespecialist 
Bij Ayvens in Nederland werken ruim 1200 collega’s met veel passie en plezier. Ook bij Onze schadeafdeling. Klanten die door een ongeval met een van onze auto’s of andere vervoeroplossingen letsel oplopen, hebben al tegenslag genoeg. Daarom staan wij ze persoonlijk bij om de afwikkeling van de schade en schaderegelingen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Omdat verzekeraars vaak flinke achterstanden hebben in de afwikkeling van dit soort zaken, helpen we onze klanten met een proactieve behandeling van letselschadezaken. Om dit nog efficiënter te doen, breiden we onze Schadeafdeling verder uit. Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers voor Ayvens.  

Wat ga je doen? 
Als letselschadespecialist richt je je op de middelzware letselschadedossiers; letselschades die zijn ontstaan na een auto-ongeval. Dat doe je binnen een fijn en open team van Ayvens Insurance op kantoor in Almere. Je neemt je verantwoordelijkheid en je weet je goed staande te houden in stevige onderhandelingen. Hierbij zoek je altijd naar een oplossing. 

Daarnaast deel je je kennis en ben je vraagbaak voor andere medewerkers van Ayvens in je team. Je vervult daarmee een actieve rol om het kennisniveau hoog te houden.  

Afwikkeling van letselschade is binnen Ayvens nog volop in ontwikkeling. Dit betekent dat je mag meedenken aan verdere professionalisering van onze letselschadeafdeling. 
 
Wat breng je mee?  
 • Minimaal 3 jaar ervaring als letselschadespecialist
 • Vaktechnische opleidingen zoals MZL en/of vergelijkbare opleidingen
 • Vermogen je in te leven in verschillende situaties van verschillende mensen
 • Uitstekende onderhandelings-, sociale en communicatieve vaardigheden
 • De kunst je snel aan te passen aan veranderingen  
 • Plezier om jezelf uitdagende doelen te stellen 
 • Bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen 
   
Wat bieden wij jou?
 • Doorgroeimogelijkheden binnen onze Schadeafdeling of binnen Ayvens in Nederland; ·       Salaris van €4.367,00-€5.822,00 op basis van 40 uur afhankelijk van ervaring. 
 • Variabele beloning en premievrij pensioen;
 • Zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en kansen de letselschadeafdeling verder te professionaliseren;
 • Afwisselende werkzaamheden en verschillende contacten met tegenpartijen  
 • Gezellig team en veel contact met andere afdelingen 
 • Fijne organisatie met uitdagende doelen waar we hard werken. We maken ook tijd voor plezier en vieren graag onze successen  
 • Mooie locatie in het WTC in Almere (makkelijk bereikbaar met de auto en op 1 minuut loopafstand van station Almere centrum) 
 • Hybride werken
 • Werken bij Top Employer of the year 
 
De mobiliteit in Nederland is vastgelopen. Het wordt drukker en drukker op de weg, en we staan steeds vaker vast in het verkeer. Dat vraagt om een radicaal nieuwe aanpak. Daarom hebben ALD Automotive en LeasePlan hun krachten gebundeld om samen nog sneller en nog verder te komen. Wij zijn Ayvens. Jouw partner in mobiliteit.
 
Better with every Move
Wij zijn Ayvens. Wij zijn klaar voor de mobiliteit van morgen. Jij ook? Solliciteer nu. Heb je vragen? Bel of app dan met Natascha Siegertsz: 06-30105254.
Geplaatst op 31-05-2024

< VorigeVolgende >


Share on: