Verdiep jouw kennis over & verbeter jouw vaardigheden in personenschadezake

Beginnende personenschadebehandelaars kunnen bij OSR terecht voor de complete Opleiding branche personenschade. Maar wie specifieke kennis of training nodig heeft kan zich ook inschrijven voor losse modules. Kies de verdiepingscursus of training die aansluit op jouw persoonlijke behoefte. Met ons uitgebreide studieaanbod zit de juiste cursus er vast bij!

Verdiepingscursus personenschade: overlijdensschade
Verkrijg meer kennis over regelgeving en jurisprudentie die belangrijk is bij overlijdensschade. Krijg inzicht in welke factoren van belang zijn en welke informatie je nodig hebt om een schade te kunnen bepalen. Oefen met het opstellen van een eenvoudige schadeberekening. 
 
Verdiepingscursus personenschade: arbeidsdeskundige aspecten
Wat is de rol van een arbeidsdeskundige in een schadetraject en waarom zou je überhaupt een deskundige inschakelen? Het antwoord op deze en andere vragen vind je in deze cursus. Ook onderwerpen als belastbaarheid en belasting, wet- en regelgeving, aov’s en re-integratie komen uitgebreid aan bod. 
 
Training omgaan met cultuurverschillen
Maak kennis met jouw persoonlijke vooroordelen en krijg inzicht in onbewuste gedragingen. Hierdoor groeit jouw bewustwording van culturele verschillen in communicatie en leer je hoe je die kunt gebruiken om beter te communiceren met mensen en partijen met diverse culturele achtergronden. 
 
Training personenschade in de praktijk 
Een schadezaak kan alleen succesvol zijn met professioneel dossierbeheer en een proactieve instelling. Doorloop de verschillende fases van de schadebehandeling, inclusief de dilemma’s en aandachtspunten die elke fase meebrengt. Leer hoe je herstel en arbeidsongeschiktheid moet inschatten en weet hoe je een regelingsvoorstel moet motiveren.

Alle genoemde verdiepingscursussen en trainingen zijn onderdeel van de complete Opleiding branche personenschade. Een opleiding die bestaat uit zes e-learningmodules, acht verdiepingscursussen en drie vaardigheidstrainingen. De programma’s van deze losse modules, vind je op de website van OSR. Deze opleiding voldoet aan alle eisen die het NIVRE stelt aan een Register Expert Personenschade. Wil je meer informatie over de complete opleiding of de brochure downloaden? Ga dan naar de opleidingspagina of neem contact met ons op!  
Geplaatst op 15-05-2024

< VorigeVolgende >


Share on: